Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarah Jessica Parker

oderdobe jesteś moze?

Polecane posty

a propo parku to dawno juz tam nie byłam od tego parku sie moje problemy pojawily dzesi:D...no te parki to jakies zgubne:O ostatnio jak byłem w parku moniuszki koło altany...to ptak mi zrobił na bluzie..:O wiesz co:P Dzesi z ta przyjaznia damsko meska to zazwyczaj kwasy wychodza:( pzdr dla ciebie:D

Sarah ty chyba potrzebujesz prawdziwego mężczyzny..zdecydowanego, konkretnego w działaniu.Ktory swoja postawa wyleczylby cie z wszystkich dylematow;) Jezeli chodzi o faceta o ktorego teraz zabiegasz,,,Chyba najlepiej z Nim porozmawiac, jezeli Ci na nim naprawde zalezy..Z drugiej strony lepiej sie skupic na przyjemnosciach niz na rozmowie,,,Wiesz a moze ogranicz kontakty i nabierz do Tego dystansu..Jemu tez sie to przyda i odezwij sie po jakims czasie do Niego..Moze na nowo wasze relacje wejda na normalne tory...

dzesi na razie to jest strasznie ciepło:D to trzeba było na pływalnie przyjsc dzisiaj na 6 rano na KB...HEHEHEH jak nie mogłas spac:P a jak samopoczucie dzisiaj?

" musze kogos calkiem nowego poznac i z tamtymi spokój sobie dac" powtarzaj to jak mantre..a zobaczysz ze bedzie lepiej:D ps...na kb strasznie duzo ludzi chodzi nawet na 6 rano...nie idze poplywac wogole:(

dokładnie... don kichot w lstopadzie ma ostatnie wejscia... tak samo okf musi sie wyniesc( a tego akurat mi bardzo zal:O) jestem ciekaw gdzie to kino teraz przeniosa? na tym miejscu ma powstac jakis kompleks kulturalno - wystawienniczy ... ja to chyba sie wybiore do don kiszki ten ostatni raz....w koncu tam sie chodziło swego czasu:D..na dicho:D

wiesz, ze ja tez sie wybiore chyba, jakos specjalnie nie lubilam tego miejsca ale jednak szkoda, jak przeniosa to kolo portera to nie bedzie juz to samo słonce wyszło:) dobrze :) wyszykuje sie na bóstwo bo dzis znow go spotkam, niech widzi co traci :D

to juz tej proformy nie ma? pytam sie bo tam 3 lata temu ostatnio raz byłem..mimo ze niedaleko mieszkam... mnie sie całkiem dzesi w mexycopelii podoba:)