Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_Różyczka

Kompleksy facetów

Polecane posty

Gość Mała_Różyczka

Cześć. Jestem ze swoim facetem juz półtora roku. On zawsze powtarza, ze jestem najpiękniejszym darem niebios, co nie denerwuje bo tak wcale nie uważam. Mam kompleks kilku szczegółów w swoim wyglądzie, które z chęcią bym zmieniła. Mój chłopak natomiast od pewnego czasu zaczyna wykręcać się od pieszczot. Wszystko dlatego ze kiedys pracował w pewnym zawodzie i ma teraz strasznie zniszczone rece i on sie tego wstydzi. Mnie to nie przeszkadza, ale on nie potrafi sie chyba przełamać i na kazdym kroku chowa rece, nawet przede mną. Jak temu zaradzic? Mialyście podobne problemy z facetami ? Jakies inne kompleksy ? Slyzałam ze niektórzy mają kompleks "malego penisa" inni kompleks "muskularnosci", jeszcze inni, gdy kobieta "nie ma orgazmu", albo nie daj Bog jemu cos nie wyjdzie, to wtedy to juz pewnie kompletnie jest zalamany.. Jak mu pomóc ?

Gość Liliana_25
Moze po prostu dobitniej udowodnij ze Tobie to nie przeszkadza. Spróbuj, to troche drastyczne, ale moze sprobuj troche na siłe wziążć te jego rece i zacznij je całowac, moze zrozumie, nie wiem. A jesli chodzi o kompleksy facetów to miałam jednego, który kiedy zauwazył ze nie miałam orgazmu, to załamywał sie i twierdził ze jest \"do bani\". Poźniej on sie tak jakos zmienił ze nie miał w ogole ochoty na sex, tzn nie stawał mu nawet !!! sama popadłam w kompleksy, ale on sie normalnie trząsł jak mialo cos byc.... Skończyło się tym ze wcale sie nie chciał kochać !!! W końcu stwierdził ze nie powinien ze mna byc :(

Gość IwonaXc28
Liliana to ja miałam faceta, który czasami jak sie zdenerwował to w ogole nie dochodził. Kochalismy sie 2, 3 godziny i nic. Sama popadłam w kompleksy, a on w jeszcze wieksze. Im bardziej o tym myslelismy tym było godzej.... , ale mineło mu. http://facet.interia.pl/news/meski-koszmar-brak-erekcji,939897

Gość Kahaaa
Ja tez miałam gościa który czasami nie dochodził, ale mnie to az tak mocno nie przeszkadzało.

Gość jabadabaduuuu
mój ma kompleks stolika do piwa ale pracujemy nad tym :P