Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do oddania

Oddam siebie w dobre ręce

Polecane posty

Gość Doradek
"do oddania" podziekuj panom i paniom za miła konwersację bo za chwile wezme Cię w swoje ręce i oferta bedzie chwilowo nie aktualna. Na poczatek bez udziwnień. Lewa za tył głowy, prawa miedzy Twoimi nóżkami podniesie Cie lekko do góry a usta spotkają sie z moimi. Co Ty na to???? Dostałem w gebe czy na razie jeszcze nie??? :-|)

Gość do oddania
Na razie nie dostałeś.

Czy byłoby Ci przyjemnie, gdybyś zostala wybrana przez faceta dlatego, że masz cipkę? Ja wybieram taką, która jest mądra, inteligentna, atrakcyjna, po trzydziestce, uległa, ale dopiero po walce, mająca swoje zdanie, sympatyczna, prawdomówna, uczciwa, potrafiąca bronić swoich przekonań ale nie chamska, wierna, oddana, i taka, która sprawdza, czy jestem wystarczająco silny :) To są tylko podstawowe kryteria. A my jesteśmy prości :)

Gość Doradek
Kolejka okazała sie wąskotorowa i za wolna :-) Ja sie nie lubie targować jeśli cos mi sie podoba to biore jesli moge :-) "do oddania" lepiej pomóż mi rozpinać guziki od bluzki bo musze dostać sie do Twoich piersi a zaczyna mi sie podobać i moge je pourywac :-)

Pourywać piersi czy guziki? :O A jeśli chodzi o branie, to ja z kolei albo biorę i nie pytam czy mogę albo nie biorę :) Vicia, o co chodzi? No to takie podstawowe wymagania, nie chciałem się rozwodzić za bardzo....

Gość Doradek
hihihi a moze ja lepiej wiem co chciałem napisac i jak :-) o inteligencje nie bede sie targował. a takich błędów pewnie znajdziesz wiecej. Ale to ortografia a nie inetligencja :-)

Gość do oddania
Ja oddaję siebie Małostanowczy bez stawiania warunków. Moja atrakcyjność polega na tym, że jestem kobietą.

Gość Doradek
I to widze że atrakcyjna :-)O,o jakie masz ładne piersi :-) o jakie twarde stojące suteczki :-) mam nadzieje ze to nie z zimna??

Doradek, niestety ortografia ma coś wspólnego z inteligencją, na przykład "g"... :) Do oddania - w Wawie na dzień dzisiejszy na 1 faceta przypada ok. 4 kobiet. Czyli podaż jest większa niż popyt. Ale życzę powodzenia i postaram się już nie wtrącać, o ile Doradek nie bedzie urywał piersi :D

Gość do oddania
Jestem Ci niezmiernie wdzięczna Małostanowczy za okazaną troskę. W dzisiejszych czasach spojrzenie dalsze niż ograniczone czubkiem własnego nosa, nie jest częste.

Gość do oddania
Nie będzie sucho :-D

Gość Doradek
Mało stanowczy jako osoba mniej inteligentna bede bacznie zwracał uwage na wytkniete błedy i obiecuje poprawę. Ale z uwagi na poziom inteligencji z góry prosze o wybaczenie. Sam przeciez wiesz że nie można znać sie na wszystkim

Normalny.....tęskniłam a jaaaaak myślałeś?:classic_cool: Ms...skończ polowanie:) V-ka a co Ty robisz w tej kolejce?????

Do oddania - może to spojrzenie, a raczej jego brak, spowodowane jest coraz częstszymi wadami wzroku? ;) Doradek - jak to nie można znać się na wszystkim? :classic_cool: :D Bawcie się dobrze :)

Gość do oddania
Malostanowczy chyba nawet ie zaczął polowania :-D Określił tylko swoje warunki i oczekiwania :-D

kieruje ruchem amorek ;) jak widac doradek ma sprinetra :D

tylko czy nasza opinia dot. "jakosci" mezczyzn bedzie zblizona do opinii kobiet ? ( nie sadze ). a zatem niska ( w Twojej opinii ) jakosc produktu nie wplywa na nasza konkurencyjnosc. w najmniejszym stopniu. za to niska "jakosc" ( wiek i inn ) produktu "kobieta" wplywa na mala podaz interesujacych mnie (nas) ....... jakby nie patrzyl i nie liczyl to ja nie trafiam na interesujace mnie panie :P

SM....czytałam wyżej jakie masz wymagania...no jakby Ci to powiedzieć...wymiękam...poprzeczka za wysoko:(

Gość do oddania
Chciałam delikatnie zauważyć, że chcę sie oddać mężczyźnie, nie kobiecie :-D

wersja dla amorka - kobiety lubia brzydali ( wyglada, zachowanie, intelekt ) . wiec to ze ja jestem normalny a nie brzydal nie zwieksza moich szans. ale - duza ilosc brzydali kobiet wplywa na to, ze moje szanse na trafienie niebrzydala maleja. ufff. paniala?