Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filuterna

koles nie chce seksu????????

Polecane posty

sprawa jest rabnięta i to rowno poznaliśmy, oboje mamy po 23 lata, niby było super, piwo, macanko, dotykanko i buzi, pogaduchy, dobieral sie do mnie, ja nie chcialam, bo sie bałam, zaczełam cos czuć do niego, powiedziałam mu o tym, koleś od tamtej pory nie chciał sie spotykać ani nic, przezywałam to bardzo, minęły wakacje, 3 miechy bez gadania ze soba, na poczatku pażdziernika pisze mu, zeby sie spotkac na piwku (juz ochłonełam z miłości do niego) tak po kolezensku, on ze ok, u niego w mieszkaniu, przyszłam wypachniona i gotowa nie tylko na mizianie, a on nic, zero, lezałam, turlałam mu sie na łózku, całowałam a on nic, pozwalał sie dotykac itp. ale nie brał sie do rzeczy, ja pytałam o co chodzi to nie chciał powiedzieć, kurde zaczelam myslec, ze cos ze mna jest nie tak, kolega mi mówi, ze to z nim cos nie teges, moze gej? juz sama nie wiem co myslec, najpierw sie dobieral a teraz nie, nigdy nie rozgryze facetów! :(

Gość olejzpierwszego
trzeba bylo dawac jak chcial.... a teraz to po rybkach.. widac sie szanuje

kilka rozwiązań: 1. gej 2. nie jestes w jego typie 3. prawiczek 4. tęskni za byłą... 5. ma pewne fetysze i póki cię lepiej nie pozna to nie chce 6. złe doświadczenia z przeszłości 7. za szybko kończy i się wstydzi tego... 8. ma błędy anatomiczne w budowie narządów rodnych

njasmieszniejsze jest tyo, ze koels mi sie podoba, nie chce sie z nim bzykac, ale on zwiazku nie chce, intruguje mnie, w zasadzie mam wrazenie, ze im bardziej ktos jest niedostepny to mnie rajcuje... podoba mi sie, powiedzialam mu to nie raz, ale ze on zwiazku nie chce to nie, ale chcialabym miec znim blizsze kontakty, on podchodzi do zycia na luzie i ma w dupie wszystko, czesto mnie tez, i wez sie tu z takim zakoleguj :(

nie miakl mnie ochoty przleciec na imprezie, byl trzezwy i spotkalismy sie na wiosne, gadalo sie i bylo naprawde fajnie, dobieral sie do mnie ale to byl flirt raczej, subtelnie, nic na chama...

9. Ma małego fiferka. 10. Boi się, że złapie jakąś chorobę weneryczną. ( Skoro z nim po takim czasie nie odzywania sie do siebie, na spotkaniu koleżeńskim, bez większego skrępowania chcesz się ruchać, to znaczy, że pewnie ze wszystkimi się prujesz na lewo i prawo)

co dochorb wenerycznych to jestem czysta jak łza :D jezesli jest z tych dobrych- powoedzialam mu,ze nic od niego nie chce, zadnego zwiazku, zadnej milosci a mimi wszystko nic...

ano właśnie Sarah Jessica Parker ma racje. Często tak jest, że jak zruchasz dziewczynę, która tak średnio ci się podoba, a na pewno nie chcesz się z nią związać, to ona później myśli, że jesteście parą. Nie daje ci taka później żyć, chodzi za tobą... chce jeszcze i jeszcze i często specjalnie zachodzi w ciążę, żeby tylko ciebie zdobyć :d 11. Boi się, że po seksie jednak Ci się odmieni i nie dasz mu spokoju.

nie chciał cie bzyknąc to gej? niezła logika :) najpewniej zależy mu na tobie na tyle bardzo że nie chce cie po prostu przeleciec jak pierwszą lepsza... po takiej akcji to juz pewnie mu sie odwidzialas bo pomyslal ze łatwa (i słusznie notabene - bo po co chcesz sie z nim bzykac?)

to byla tylko prowokacja z mojej strony, ale napraqde sie wystraszylam, ze ze mna cos nie tak skoro najpierw lecial a teraz nie... moze cos w tym jest, ze mu sie podobam... hmmm :D

Gość jak na moje oko
a moze mysli ze jestes latwa niunia..i z prostytutkami nie chce sie zadawac..hmmmmmmmmmmmmm