Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filuterna

koles nie chce seksu????????

Polecane posty

A macie jakichś wspólnych znajomych? Może on nie chce, żeby się rozeszło wśród nich, że sypiacie, bo np ma na oku kogoś z tego towarzystwa?

nie mamy wspolnych znajomych, dzieki bogu, prowokalam go, nie nabral sie... skoro mu sie podobam itp, to czemu np. calusienkie wakacje nie odezwal sie ani slowka, czemu to aranzuje nasze spotkania, czemu on nieczego nie zaproponuje, tu jest pies pogrzebany nie jestem z gatunku tych łatwych... :)

a moze facet jest na tyle ok ze nie chce z Toba isc do wyra gdyz powiedzialas jemu kiedys ze zaczelas cos do niego czuc i nie chce abys poczula sie wykorzystana?

Gość ja jestem latwa
ale po lozku to ja sie nie turlam.jak ona to robi to jakas k..jest.nawet latwe maja odrobine czciiiw sobie..buhehehe

itonlymexx ->> bardzo mozliwe...,szkoda tylko ze nie chce sie czesciej widywac, tak tylko po kolezencku na piwku, bez seksu ani miziania...

złośnica- jakoś nie bardzo mam ochotę na rozstrząsanie twoich kompleksów :) no chyba , że bardzo potrzebujesz tej rozmowy...

no dobra ja jednak obstawiam to, że on ma małego peniska, albo, że kończy po kilku sekundach. Tacy faceci unikają przygodnego seksu... i wolą z dziewczyną trochę pochodzić i najlepiej żeby była w nim zakochana po uszy tak aby miała do jego przypadłości cierpliwość.

niuniaaaaa - to nie ja staram sie dopierdolić wszystkim w koło żeby zwrócić uwagę na siebie jaka to ja fajna nie jestem. jak nie masz nic lepszego do zaproponowania ze swojej strony to lepiej przejdź na epulsa, popstrykaj foty swoich cycków i umieść na nk, ewentualnie gdzieś indziej powylewaj swoje żale ;)

ale spójrzcie, ze pierw chciał z nią, ale ona nie chciała! To odrzuca jego kompleksy na punkcie penisa! Teraz albo duma, albo boi się, ze ona go testuje. A zresztą autorko powinnaś sama wiedzieć czego on chce, bo co jak co - ale widać czy facet się męczy by sie powstrzymać by cię nie bzyknąć, czy odlicza sekundy, kiedy sobie pójdziesz do domu.

złośnico - łohoho , ale mi dowaliłaś - już się chyba po tym nie pozbieram -hahaha :) - nie złość się tak - złość piękności szkodzi ( chociaż pewnie tobie to już nic nie zaszkodzi)

widzę że "dopier.dalanki" z podwórka szkolnego zaczerpnięte. Brawo. Pozazdrościć. wiem ze internet jest anonimowym dośc miejscem, ale czasem jak ktoś pisze takie bzdury jak ty to nic nie zakamufluje twojego wieku, biedna nastolatko. PS. bliżej ci do pierwszej czy drugiej dziesiątki?

złośnica długo nad tym myślałaś?? Jak wiesz ( a może jednak nie?? ) mam prawo na tym forum wyrażać swoją opinię tak samo jak ty , niezależnie od tego czy się to tobie podoba czy nie, a co do podwórka szkolnego - poczytaj sama siebie... i wszystko jasne

jeszcze jedno: tak uważam , że autorka zachowuje się jak lafirynda i koleś jej nie chce - mam do tego prawo i nie boję się tego napisać- nie właże w doopke innym tylko po to by mnie lubili - masz z tym jakiś problem?? Twoja broszka... - temat uważam za zamknięty :)

spoko, jak ja uważam, ze ktoś się głupio zachowuje to też to napiszę i nie należę do osób ktore chwalą bez powodu, o czym wiele osobistości na kafe zdąrzyło się dowiedzieć ;] Ale tutaj nie widzę powodu zeby pisać, ze zachowuje się jak lafirynda, a gdybym tak uważała to napisała jej raz a nie za każdym razem co laska napisze, ty jej z dziecinną ostentacyjnością odpisujesz krótkie kilku wyrazowe wypowiedzi. sama pokazujesz kim jesteś - a to nie wymaga komentarzy czy opisów bo każdy widzi. z drugiej strony masz chyba niemiłe doświadczenie z nickiem/danymi autorki. Bo trochę smieszne i powierzchowne spostrzezenia. Które niczym nie uzasadniłaś. Twoje komentarze mają taką wartość jak komentarze gimnazjalistów typu "Chuj ci w dupę" napisane pokemonowym pismem. może jednak nie traciłabyś czasu na kafe skoro tu nie zabłyśniesz i poszłabyś odrobić lekcje?

spoko piękna, ja nie lubie jak ktoś niszczy topic głupimi docinkami, które nic nie wnoszą i których nie potrafi uzasadnić racjonalnie. dziwię się, że autorka nie zareagowała.

kurna laski, nie kłóćcie się :) nie jestem żadna lafirynda, sprawdząłam go i chyba sie zorientował, w sumie tylko BISHOP mi pomaga to wszystko zrozumiec, chwala ci za to! :D

"Ale tutaj nie widzę powodu zeby pisać, ze zachowuje się jak lafirynda," - ty nie widzisz więc nie piszesz - ja widzę " a gdybym tak uważała to napisała jej raz a nie za każdym razem co laska napisze" - jak wyżej - rób sobie i pisz co i jak chcesz - twoje zdanie mnie nie interesuje w tej kwestii "może jednak nie traciłabyś czasu na kafe skoro tu nie zabłyśniesz i poszłabyś odrobić lekcje?" - jak już pisałam nie zależy mi na zabłyśnięciu na cafe skończyłaś czy jeszcze chcesz pozaśmiecać topic swoimi wypocinami ??

"spoko piękna, ja nie lubie jak ktoś niszczy topic głupimi docinkami, które nic nie wnoszą i których nie potrafi uzasadnić racjonalnie. " - hahaha - złośnica a co właśnie robisz tą bezsensowną polemiką ze mną??

ten facet mi mowi,ze on o seksie nie mysli, ze na wakacjach mial ora;lne roboty ale seksu jako takiego to nie, bo nie bylo czaus ani warunkow-- bujac to my a nie nas, nie wiem juz co o nim myslec, niby taki ogier a jak ma okazje to jej nie wykorystuje, faceci powiedzcie mi czy to normalne?:)

tak naprawde bardzo mi na nim zalezy, pisalam mu o tym jeszcze na wiosne, ale on ochlodził nasze stosunki, nie chcia sie po tych moich slowach ze mna widywac, wciaz wykrecal sie brakiem czasu, wczoraj mi powiedzial ze to nie z powodu tego mojego wyznania... poki co on nie chce sie wiazac... nie chce seksu... spotykamy sie na piwie a piwa nie pijemy tylko gadamy... nie wiem o co mu biega, jak pytam wprost to mowi,ze o nic mu nie biega... kurna, co jest:(

"niunia, złosnica - po co te kłótnie? każdy może pisać swoje zdanie na każdy temat, nie ma powodów zeby jechac personalnie..... chill out ladies" - zgadzam się w pełnej rozciągłości - chill out złośnica :) - nikogo nie obchodzą nasze personalne potyczki i nikt nie chce ich czytać - sorki za to zaśmiecanie, ale nie lubię takich bezpodstawnych osobistych wycieczek - zazwyczaj je ignoruję ale nie mogłam się powstrzymać- jus nie bende ;)