Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osaWeronika

Niemoge sie powstrzymac

Polecane posty

Gość osaWeronika

Kocham chłopaka tak bardzo ze czasem, poprostu gdy by on nalegał poszła bym z nim do łózka ale on chce czekac bo ja jeszcze młoda jestem ile waszym zdaniem trzema byc niedostepna zeby chłopak miał dobre zdanie na wasz temat

Gość osaWeronika
4 miechy juz jestesmy razem hmm...

Gość osaWeronika
on mnie bardzo kocha i mówi ze to odemnie zalerzy a jak bym mu powiedziała ze za17 dni to chyba by stwierdził ze za wczesnie a on wiem ze chce czekac tylko wąsnie co to da i tak i tak bawimy sie razem ale nie uprawiamy seksu

cóż, zapytaj za te 17 dni. jeśli powie, że za wcześnie to odczekaj znowu 4 miesiące.

Gość osaWeronika
ta tylko on powiedział ze che dopiero jak ukończe 18 a mam w maju no to co mam zrobic zeby on chciał wczesniej myslałam zeby tak w sylwestra razem ten taki 1 raz ale jak on powie ze za 5 miechów to mnie rozwali chyba

Gość powinnaś się cieszyć
że masz fajnego faceta który Cię szanuje po co więc chcesz na siłę zmieniać jego przekonania ? jesteś pewna że jesteś gotowa na seks, wiesz już wszystko co powinnaś wiedzieć o antykoncepcji ? czy Twój facet ma doświadczenia ? moze jest prawiczkiem i wcale nie chce jeszcze współżyc ? moze chce z tym czekać do ślubu ?

Gość osaWeronika
Ale ja bym chciała poczuc chłopaka nie w sensie ze mam jakiegos swira ze chce jakiejs przygody tylko zebym juz tak czuła że jestesmy razem jednoscia Jako dowód miłosci a zabawy palcem wcale mi sie nie podobaja ale on tak lubi bo mysli ze to przyjemne dla mnie jest i potrafi mi zrobic dobrze ,No nie zaprzeczam ale mi chodzi o te poczucie go przy sobie

Gość osaWeronika
JA wiem ze na temat zabezpieczen wiem wszystko JA to szanuje ze on chce czekac ja mu nie daje oznak ze chciałabym niedługo z nim .... i on sie cieszy że nie jestem taka żeby odrazu do Łozka wskoczyc ani nic mu nie gadam A naprawde nie chce tych zabaw za pomoca dłoni bo to jakies no takie mechaniczne niewiem jak to okreslć . Prawiczkiem nie jest z jeda kiedys sypiał i potem sie dowiedział na jej temat jaka to ona i sie przydził i teraz szuka dziewczyny no nienaruszonej w sensie że wszczesniej z nikim tam nic nie robiła

Gość osaWeronika
kiedyś wkładałam sobie kabaczka do tyłka ale to sięnie liczy,bo pipka jest nienaruszona... na prawde już bym chciała z nim uprawiać seks,bo znudziło mi się nadziewanie na wszystkie podłużne dary natury rosnące w ogródku warzywnym mojej babci Adelajdy :( bo przecież najbardziej nadziana jest czekolada wedla....