Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostałam esa od chłopaka

zakochana

Polecane posty

"Nie liczy się nikt prócz ciebie! Jesteś gwiazdką na mym niebie, jesteś prawdą, którą znam, jesteś wszystkim tym, co mam" :)

no i jak tu nie kochać? :)

Gość CHF
Romantyczne. Wzruszyłem się. Proszę - a mówi się, że młodzi nie potrafią się zachować...

22 lata, ze sobą jesteśmy już 4 lata i Twoje komentarze nie zmienią tego, że jestem szczęśliwa :P

nie jest to tekst jakiejś piosenki? dużo fajniej by było jakby sam to wymyślił. a swoją droga kiedyś jeden z byłych też takie coś mi pisał i dziś cieszę się, ze etap jest za mną bo to był bardzo zły człowiek ;]

a Ty mi zazdrościsz i tyle :P

a ja mu odpisałam: ''Seks namiętny, czy seks dziki? Pragnę słyszeć Twoje krzyki! Jeśli chcesz słodkich igraszek, to zapraszam pod mój daszek! :D'' myślicie, że przyjdzie do mnie? :)

Gość a on ma
ja dostawalam od faceta wierszyki ktore sam wymyslil... to bylo tak zalosne i beznadziejne ze szok:O na szczescie moj obecny nie probuje mi pisac bzdurnych wierszykow:D:D

Gość CHF
Myślimy, że przyjedzie. :-)

Gość a on ma
kochanie nie zazdroszzce ci:P mam faceta od 4 lat od pol roku zareczeni od roku razem mieszkamy i jestem szczesliwa jak nigdy:):D

no faktycznie... teraz mu nawybrzydzam, że zamiast sam coś napisać, to zerżnął z jakieś piosenki. no super. a ja się głupia cieszę, nie? co to za wysiłek, przepisać do esa kawałek tekstu i wysłać dziewczynie, by się cieszyła....

Gość a on ma
nieeee wierz mi ze juz lepiej takie cos ladne zerzniete z piosenki8 niz cos co stworzyl sam a nie ma rak i nog:O nie ma nic gorszego niz facet ktory nie potrafi napisac wierszyka a pisze i mysli ze sa fajne:O wiec ciesz sie ze to cos takiego ci wyslal:D

a z tym seksem pod dachem to podszyw...

szczerze mówiąc zastanawiam się, czy pisanie takich mdłych tekstów przez młodych mężczyzn niejako znaczy o ich niedojrzałości psychicznej? Bo gdybym miała się sugerować mentalnością byłego, to musiałabym odpowiedzieć: "Tak, ma to związek". a on ma - mój też się nie sili i Bóg zapłać! i też rok mieszkamy ze sobą, z tym, ze krócej jesteśmy razem ;)

bo ja osobiście preferuję seks na dachu :)

Gość a on ma
w sumie pisal na poczatku jakies bzdury ale jak przestalam na nie odpisywac to przestal:D wole rozmowe o wszytskim i o niczym, inne wyrazanie milosci niz takie wiersze;D

no i ja się właśnie cieszę. to była odpowiedź na komentarz pewnej pani, która wcześniej napisała: "to jest tekst piosenki, nie mógł sam czegoś wymysleć?"

nigdy nie uwierzę, że siedząc w nudnej pracy, w taką paskudną pogodę, nie pojawiłby się na Waszej twarzy choćby malutki uśmiech po takim niespodziewanym sms-ku od ukochanego.

wiecie co? naprawdę Was niektórych nie rozumiem... jakby nie napisała nic, to by płakały, że olewa, że nie myśli o niej, że mu nie zależy; a jak cos napisze to od razu: mdłe wiersze, bzdury... Wy chyba same nie wiecie czego chcecie.

Gość a on ma
eno napisalam przeciez ze masz sie cieszyc... wiesz co innego jak sie juz ze soba mieszka, jak jest w pracy to nie piszemy do siebie nie wydzwaniamy bo po co???? przychodzi z pracy pogadamy, zjemy, idziemy do swoich zajec a wiedczorem zajmujemy sie znowu soba.

Gość a on ma
aaa i nigdy nie mowilam ze moj mnie olewa lub olewal:D po prostu nie mielismy potrzeby ciaglego wiszenia na tel itd nawet jak nie mieszkalismy ze soba:D wyjatek byl jak byl w wojsku- rozmowy i po 3 h dziennie:D

ale my też już ze sobą mieszkamy. prawie rok. a mimo to nadal uwielbiam takie esy :) i podejrzewam, że dostaję je nie dlatego, bo mój P> taki romantyczny - dostaję je dlatego, bo on wie, że ja to uwielbiam :)

Gość a on ma
moj tez pisze mi jak jest w pracy ja sama nie napisze pierwsza bo po co a on czasem potrafi 10 esow w ciagu godziny:O mile to jest ale ja nie mam czasu na pierdoly wole posprzatac ugotowac i dopiero jak wroci poprzytulac sie itp:P

a nie pomyślałaś, że może jemu sprawiłabyś radość taką pierdołą??

Gość a on ma
nie bo on pracuje i tez nie ma czasu, po co mam mu robic problemy w pracy jak go ktos przyuwazy itp?? czasem mu napoisze cos milego ale baaaardzo rzadko. no a jak on cos pisze no to tez mu odpisuje bo potem wydzwania czy cos mi sie stalo itd:D

do autorki - moje przekonanie a raczej uprzedzenie na temat tego typu tekstow bierze sie z niemilego doswiadczenia. Jak ci sie podoba - ciesz sie tym, nikt ci nie zabrania. mój mężczyzna to też mój P. i też blisko rok mieszkamy ze soba, ale ja wolę smsa ze słowami "Kocham Cię" albo telefon gdzie mówi, że tęskni i już chce być ze mną. i tyle :)