Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eloo

Sex BEz Prezerwatywy ciąża????Gwarantowana?????

Polecane posty

Gość eloo

a wiec tuz po okresie 4 dzien kochałm sie z chłopakiem nie mielismy przy sobie prezerwatywy wiec kochalismy sie bez on przed wytryskiem wyciagnał go ale za jakes 10 min kochalismy sie znowu boje sie ze moge byc w ciazy? ratunku kobietki mam prawo do obaw???????

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
Trzeba mu było zrobić loda między jednym a drugim stosunkeim. Mówię poważnie.

Gość jak najbardziej
i facet powinien się wysikać, też mówię poważnie

Gość eloo
słuchajcie dziewczyny to forum ma pomoc anie ze nie ktore wścipskie kobiety chcą tylko dowalic i pograzyc ta druga osobe z problemem

Gość wwwwwwwwwwwwwwww
Szanse zawsze są. Ale osobiscie wątpię. sama zawsze tak robię, seks bez zabezpieczenia, wyciaga wcześniej.. Potem jak mamy ochotę na drugi raz a nie ma możliwości umycia się lodzik i jedziemy dalej ;) i tak kilka lat już i zero ciąży (na szczęście)

Gość eloo
prosze powiedzcie mi co mam robic zrobiłam 3 testy na 2 wyszło negatywnie a na jednym pozytywnie

Gość eloo
jakos nie moge sie wziasc na odwage i wzias mu do buzi

no to kup jeszcze dwa testy. Kazdy innej firmy i sprawdz jeszcze raz. Najlepeij jutro rana z tzw nocnego moczu. Wtedy jest nawieksze stezenie hormonu swiadzcacego o ciazy. Narazie nie panikuj. Wcale nie jest tak prosto zajsc w ciaze.

Gość eloo
mam taka nadzieje chciała bym miec dziecko tak szczeze ale narazie jeszcze nie bo zamłoda jestem:(

jeżeli masz długi cykl to raczej w ciąży nie jesteś bodni płodne pojawiają się nie zaraz po okresie tylko jakieś 4 dni po albo nawet później ale jasnowidzem nie jestem więc jak sie boisz to kup jeszcze jedne test i sprawdź a tak poza ty to ile już czasu minęło od sexu i powiedz mi czy spóźnia się okres czy coś w tym stylu P.S a jak nawet będziesz w ciąży to sie tylko ciesz bo niektórzy starają się o dziecko latami.

Gość eloo
mineło moze tydzien połtora a martwie sie bo sie zle czuje dziwnie mnie boli brzuch jestem taka drazliwa łatwo sie wkurzam :( martwie sie noo

Gość eloo
Dla wszystkich zaciekawionych zrobiłam kolejny test i bylam u lekarza i nie jestem w ciazy:)uh ulzyło miii

Gość KUBI19
no jesli kochalas sie w dni kiedy sluz niemial objaw plodnego to jest mniejsze ryzyko, a po wytrysku chlopak navet nie obmyl czlonka i w Ciebie wszedl?

eloo a wiec tuz po okresie 4 dzien kochałm sie z chłopakiem nie mielismy przy sobie prezerwatywy wiec kochalismy sie bez on przed wytryskiem wyciagnał go ale za jakes 10 min kochalismy sie znowu boje sie ze moge byc w ciazy? ratunku kobietki mam prawo do obaw??????? fantastycznie rodz kobieto :D

Gość eloo
czytaj dobrze napisałam ze nie jestem w cizy :)

Gość eloo
Nie martw sie palancie nie twoja sprawa

Gość eloo
idz sie wykastrowacccccccc:P niech ci obetna to zwiędła cyke