Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia883

farbowanie wlosow czarnych ????

Polecane posty

Gość andzia883

Witam chciałam sie dowiedzieć jeżeli 2 miesiące temu farbowałam włosy na czarno to czy teraz mogę je zmienić na inny kolor?? Dodam że najbardziej interesuje mnie cos pod kolor czerwieni lub fioletu . Jaka farbę najbardziej polecacie???

Gość 433315515
ja probowalam w domku zmyc czarna farbe rozjasniaczem ale nic nie dalo ,wiec musisz isc do fryzjera zeby ci zdjął czarny kolorek ale to bardzo zniszczy twoje włosy:( radze zdecydowac sie na jeden kolorek :) bo z czarnego daleka droga do jasniejszych wlosków:) pozdrawiam

Gość wiki1006
przez wele lat mialam czarne wlosy proponuje isc do fryzjera i zrobic czerwone pasemka ( one sa robione z takiego proszku i dlugo sie trzymaja) i stopniowo mozesz zmieniac kolorek ja dzsi juz jestem blad:)

Nie mam pojęcia! Ja mam swój kolor to brąz jasny... ale od 2 lat farbuje na czarno ... pasuje mi ale czasem mam taka ochotę żeby zrobić się na czekoladowy brąz albo cos takiego ... ale już nie ma mowy o innym kolorze! Nie da rady samemu! chyba ze u fryzjera ale podobno okropnie niszczy! potem masz takie siano że szok! tylko wydaje mi sie ze roznie to jest ... na kazda osobe roznie to dziala...bo niektorzy mowia ze maja okropne wlosy a niektorzy ze super i sa zadowoleni! ale jak nie chcesz farbowac juz na czarno ... a chcesz inny to lepiej rób to juz teraz.i lepiej u fryzjera...ja pare razy juz kupywalam inne farby inne kolory ale zawsze mam czarne...juz mi inna nie złapie. Chyba że na odrostach...