Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka

Do kobietek, które się często farbują!

Polecane posty

Gość fluffyflossy
Czy ktoś wie w jakich proporcjach rozrabiać welle color touch plus i aktywator?? i jaki aktywator wybrać do ciemnych włosów - 1,9% czy 4% ?? z góry dzięki za odpowiedź ;)

Gość provokejszyn jak nic
ja farbuje Wella Koleston Perfect,ogolnie rpodukty Welli mi bardzo pasuja do wlsoow, nawet te nieprofesjonalne .......... a wella touch to chyba takak niby farba co sie zmywa....... w sensie ze ejzeli ktos chce napwrde tymczasowa zmiane koloru to powinien wlasniet a farbe uzyc......czy mi sie pomylilo? ja kupuje utleniacz i farby na ebay czy allegro. moj chlopak farbuje mi wlosy w domu, nie widze potrzeby pojscia do fryzjera i wydania ponad 8 razy wiecej niz mnie to kosztuje w domu.....

Gość weronikax
Najlepsze sa farby Garnier-Po L'oreal włosy miałam zawsze jak wełna-twarde -straszne,Palette-to oczywiście najgorsze...Ale jeśli farbujesz na ciemne kolory włosy to niszczyć się nie powinny-tylko rozjaśnianie niszczy;( Dobry szampon i odżywka i powinno być ok...

Gość tem mam to samo pytanie
jak rozrabiac touch 9/16 zimny blond? i jaki do tego kupic aktywator? dziekuje z gory za odp:)

Gość Gosiek123
POlecam Wella Colour Touch. Od kilku lat używam i jestem zadowolona. Nie niszczy włosów. Wcześniej jak uywałam farby, to mi strasznie wypadały włosy i były zniszczone, a teraz już są w dobrym stanie. Kupuję zawsze przez allegro lub w hurtowniach fryzjerskich. Razem z utleniaczem - koszt jest ok. 30-40zł. Jeśli ktoś tak jak ja, nie potrzbuje częstych wizyt u fryzjera, bo ma zwykłe proste włosy, to lepiej zastosowac samemu, bo koszty są 3 razy niższe. Opis użycia jest na ulotce, jak i proporcje, więc jeśli będzie się trzymać zaleceń - kolor wyjdzie jak u fryzjera.