Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody16

Problem z Penisem

Polecane posty

Gość Młody16

Witam mam mały problem znaczy mały prosze pomużcie mi...Mój penis znaczy nie z zewnątrz ale wewnątrz tak troche zalatuje moczem...Zaznaczam myję sie...A po drugie mam na wewnetrznej stronie napletu mam jakies białe krostki są one też od spodu grzyba...Gdzie mam się z tym udać?I czy moge zrobić krzywde innej kobiecie?(Chodzi mi tu o jakąś chorobe?) Help me!!!

Gość ...............blagam
wiesz..pewnie cie to zdziwi, ale najlepiej jakbys poszedl do.... lekarza! :o

Gość Młody16
Konkretnie lekarz?Jaki?Dermatolog?

Gość ona26_dzis_Wawa
idz do lekarza wstręciuchu zanim ludzi pozarażasz

Gość Młody16
Wiem że do lekarza, ale jakiego odrazu?

Gość fgehd
na tym forum pomocy nieotrzymasz, ale jak juz ci powiem ze wszystko gra, te krostki to prosaki i nic z nimi niezrobisz , one w niczym nieprzeszkadzaja tylko po prostu sa i to jest jak najbardziej normalne, a z moczem to poprostu myj fujare mydlem dokladnie i niebedzie jebac

Gość gawęda
nie wiem jak z tym moczem, ale jesli chodzi o te krostki to nic złego

Gość Młody16
ona26_dzis_Wawa idz do lekarza wstręciuchu zanim ludzi pozarażasz NIE SUGERUJ ŻE TO MOJA WINA...BO TAK WCALE NIE JEST! do lekarza wybiore się jak najszybciej...

Gość ...............blagam
proponuje urologa

Gość ona26_dzis_Wawa
nie napisałam ze to twoja wina tylko zebys sie wyleczyl zanim zarazisz dziewczyne

Gość jadwisia z grabiny
mój facet tez ma takie białe kropeczki wiec sie oboje zainteresowalismy tym co to i sie okazało że to prusaki - nic groznego

Gość Młody16
Humm jak widze te krostki to nie problem...Wiec po jednym problemie=) A co do dziewczyny to nie bede miał zamiaru tego robić dopóki mi to nie przejdzie...

Gość jadwisia z grabiny
jak to prusaki to ci nie przejdzie - tego sie nie da usunąć, musisz polubic. i idz do lekarza, bo tak przez net to sie mozna tylko domyslac ze to to - równie dobrze to moze byc jakas choroba, wiec sprawdz.

Gość Młody16
Wielkie dzięki za tak szybkie odpowiedzi naprawde mi ulżyło:) A tak przy okazji zapytam się czy mój członek jest odpowiednio duży? Mam 16 lat i mój penis we wzwodzie ma dokładnie 16,5cm a no lekko jest przygarbiony ale to nie jest chyba problem Coo?:)

Gość jadwisia z grabiny
wielu facetów ma lekko skręcony w którąś strone wiec sie nie przejmuj (wiem, bo przerobiłam juz ładnych paru :) ) a co do długosci to mysle ze masz optymalną, ciesz sie :)

Gość Młody16
Ciesze się bardzo ale kurde dobra tam huk z tymi krostkami ale ten zapach mnie rozwala;(Nie moge tak sie zaprezentować przed kobietą...

Gość Młody16
Hmm łapiesz mnie za słówka ja go nie powąchałem to np jak kończe sikać sobie dobrze caly mocz oddaje i robie jeden taki ruch jak przy onanizacji, gdy ide do łazienki umyc rece to wtedy czuje ze nie tak ma to pachniec...

no może nie pachnie fiołkami ale co z tego? nikt Ci go wąchał nie bedzie... a jak sie bedziesz szykowal na seks to go umyj i tyle :) w gumce to i tak bez dotykowo wiec pełna higiena :) nie przejmuj sie zbytnio

Gość Młody16
Nie wiem czy ja mam kompleksy czy jaki hu* z tym penisem;(Ciągle mi się wydaje że mam krzywego,małego i dziewczynie sie nie spodoba;(...

o rety, faceci to mają jakąś obsesje na punkcie wacka.... jak wam to powiedziec zeby w koncu dotarło: DZIEWCZYNY NIE PRZYWIĄZUJĄ AŻ TAKIEJ WAGI DO PENISA! wyluzuj, mógłbys miec gorszego ;)

Gość Młody16
Na szczęście nie Wielkie dzięki za te słowa Piekna Niezależna:*