klementynka77 0 Napisano Październik 29, 2008 kogo juz zwolnili ,a komu grozi zwolnienie, bo wiem że na pierwszy obszczał idą polacy.Wpisujcie się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawdaa Napisano Październik 29, 2008 mojego meza zwolnili i 4 innych Polakow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość g...wno Napisano Październik 29, 2008 u mnie nabor -kierowca, znajomi tez nie narzekaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lga lga lga lga Napisano Październik 29, 2008 Na pierwszy obszczal Polacy chyba nie do konca ,bo jak ktos ma 2 lata na pernamencie w jednej firmie to Anglik go tak szybko nie zwolni , co innego ludzie z Agencji wiadomo ida pierwsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajko i kokosz Napisano Październik 29, 2008 pewnie najpierw zwolnia tych, co pisza "obszczal" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gusiaq 0 Napisano Październik 29, 2008 kto kogo \"obszczal\"??:P kajko i kokosz - szacun:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ciebie autorko kto obszczał Napisano Październik 30, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A co to zn. obszczal Napisano Październik 30, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A co to zn. obszczal Napisano Październik 30, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamtariin Napisano Październik 30, 2008 domyslam sie, ze chodzilo o pierwszy ODSTRZAL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klementynka77 0 Napisano Październik 30, 2008 zamiast pisać na temat to czepiacie się Obszczał czy odstrzał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa . Napisano Październik 30, 2008 Recesja nie recesja, ludzie zawsze będą jeść i umierać.. Szukajcie pracy w zakładach pogrzebowych, a zwolnienia Was nie dotkną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daz34 0 Napisano Listopad 7, 2008 Zgadzam sie z opinia, ze pierwsi pojda na odstrzal ci co pisza "odszczal" poniewaz sa to ludzie niezbyt lotni. Budownictwo pierwsze odczulo recesje i oczywiscie pracownicy roznych agencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to wiadomo Napisano Listopad 7, 2008 ja mam dobra prace od 2 lat wiec sie nie boje zbytnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach