Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin1995145

Salupa i jej piękna uroda

Polecane posty

Gość marcin1995145

Ten chłopak który napisze że ona jest brzydka to chyba jest dziwny (Sory ale to prawda) a taka dziewczyna która tak napisze to chyba jej zazdrości urody.

Gość kasienka....
no nie;pxD

Gość lalunia438947353
jestem dziewczyna i twierdze ze jest piekna

Gość kasienka....
tka dziewczyan graw serialu pierwsza milosc obecna dziewczyan mariusza

Gość aaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
No ładna, nawet śliczna, ale głos ma beznadziejny i nosi krzyżyk w uchu :O

Gość marcin1995145
up

Gość klalduh
uwazam ze jest bardzo ladna i dla mnei ma taki sexi glos mój mąż mówi ze dla niego ten glos jak przepity:P

Gość mi tez sie podoba
a glos ma super

Gość no nawet fajna

Gość jhdakhasdbfd
blee, okropny głos:O ładna, ale nie piękna. :P

Gość SALUPA WE WSZYSTKICH
KOCHAM CIE !!! Afrykanerski - Ek is lief vir jou, Ek het jou lief Albański - Te dua, Te dashuroj, Ti je zemra ime Alzacki - Ich hoan dich gear Angielski - I love you, I adore you Apacze - Sheth shen zhon Arabski (formalny) - Ohiboke (mężczyzna do kobiety) Armeński - Yes kez si'rumem Ashanti/Akan/Twi - Me dor wo Assamese - Moi tomak bhal pau Bangladesz - Ami tomake walobashi Baskijski - Maite zaitut Bassa - Mengweswe Batak - Holong rohangku di ho Bemba - Ndikufuna Berberyjski - Lakh tirikh Bośnia - Volim te Brazylijski/Portugalski - Eu te amo Brazylijski /Galicyjski - Querote, Amo-te Bułgarski - Obicham te, As te obeicham Burmese - Chit pa de Cajun - Mi aime jou Cebuano - Gihigugma ko ikaw Chiński - Gwa ai li (Amoy), Ngo oi nei (kantoński), Wo oi nei Chorwacki (formalny) - Ja vas volim (gramatycznie), Volim vas (dowolnie) Chorwacki (potoczny - Ja te volim (używane w gramatycznie), Volim te (dowolnie) Czejenowie - Ne mohotatse Czeski - Miluji te, Ma'm te (velmi) ra'd Duński - Jeg elsker dig Dusun - Siuhang oku dia Ecuador Quechua - Canda munani Esperanto - Mi amas vin Estoński - Mina armastan sind Etiopski - Afgreki' Farsi - Tora dost daram Filipiński -Iniibig kita, Mahal kita Finnish (formalnie), Rakastan sinua Fiński - (Ma") rakastan sua Francuski (formalny) - Je vous aime Francuski - Je t'aime Galicyjski/Brazylijski - Querote Galicyjski/Portugalski - Eu te amo Grecki (starogrecki) - Philo se Grecki - S'agapo, Eime eroteumenos me 'sena(mężczyzna do kobiety), Eime eroteumeni me 'sena (kobieta do mężczyzny) Grenlandzki - Asavakit Gronings - Ik hol van die Gruziński - Miqvarhar, Miqvarharth Hawajski - Aloha wau ia 'oe Hebrajski - Anee ohev otakh (mężczyzna do kobiety) Hindi - Mai tumase pyar karata hun (mężczyzna do kobiety) Hiszpański - Te amo, Te quiero Hokkien - Wa ai lu Hopi - Nu' umi unangwa'ta Ibaloi - Pip-piyan tana Indonezyjski - Saya cinta padamu, Saya cinta kamu Interglossa - Mi esthe philo tu Irański - Mahn doostaht doh-rahm Irish - Taim i' ngra leat Islandzki - Eg elska thig Japoński - Kimi o aishiteiru, Aishiteiru Jugosłowiański - Ja te volim Kambodża - Kh_nhaum soro_lahn nhee_ah Kannada - Naanu ninnanu preethisuthene Kataloński - T'estimo (Katalonia), T'estim (Majorka), T'estime (Walencja) Korean - (Tangsinul) Saranghae, (Tangsinul) Saranghaeyo Korsykański - Ti tengu cara (mężczyzna do kobiety) Kurdyjski - Ez te hezdikhem Laotański - Khoi hak jao Libański - Bahibak Lingala - Nalingi yo Litewski - Tave myliu, Ash mir lutavah Lojban - Mi do prami Luxembourgish - Ech hun dech ga"r Łacina - Te amo, Vos amo Łotewski - Es milu tevi Maa - Ilolenge Macedoński - Te ljubam Majów (jukatański) - 'in k'aatech, In yakumech Malajaski/Indonezyjski - Saya cintakan kamu (gramatycznie poprawnie), Saya cinta akan kamu(wersja rozzerzona) Marokański - Kanbhik, Kanhebek Niderlandzki - Ik hou van je, Ik hou van jou, Ik ben verliefd op jou Niemiecki (formalnie) - Ich liebe Sie (rzadko używane) Niemiecki dialekty - I moag di gern, I lieb di, Ick liebe Dich Norweski - Jeg elsker deg (Bokmaal), Eg elskar deg (Nynorsk) Perski (Iran) - Tora dost daram Polski - Kocham cię, Kocham ciebie Portugalski - Eu amo-te Rosyjski - Ja vas liubliu, Ja tiebia liubliu Rumuński - Te iubesc Serbski (formalny) - Ja vas volim Słowacki - Lubim ta, Mam ta rad, Milujem ta Słoweński - Ljubim te Szwedzki - Jag a"lskar dig Turecki - Seni seviyorum Ukraiński - Ja tebe kochaju, Ja was kochaju Węgierski- Szeretlek Włoski- Ti amo, Ti voglio bene