Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ananda19

WYBIELACZ DO ZĘBÓW - HiT czy Bubel?

Polecane posty

Gość Ananda19

Mam pytanie odnośnie wybielaczy do zębów, czy któraś z Pań stosowała i jakie efekty? Kusi mnie aby zakupić hit na allegro podaje linka : http://www.allegro.pl/item463742800_plazmowy_rewolucyjny_wybielacz_zebow_tanio.html ale nie wiem czy naprawde produkt jest tak skuteczny jak go opisują Co sądzicie? Czy któraś miała coś takiego? Będę wdzięczna za poradę.

Gość bubel bubel bueel
Wyraźnie jest napisane, że : Usuwa przebarwienia z kawy, herbaty, palenia tytoniu, z powodu nieprawidłowego żywienia, wieku i NIE wybielisz naturalnego koloru swoich zębów, a jaki jest twój naturalny odcień nie jest w stanie stwierdzić nikt oprócz dentysty, który zrobi próbę wybielania na zębach bocznych. Więc jeżeli nie widzisz rezultatów po stosowaniu - pogódź się z naturą! Szkoda zębów, skoro wybiela płytkę nazębną, to niszczy szkliwo. Ja bym nigdy nie kupiła czegoś takiego.

Gość Lafy Taffy
ojej!!!! nie kupuj tego!!! ja kupiłam w czerwcu, nie wytrzymałam nawet 5 minut z tym czymś na szczęce!!!! niszczy szkliwo jak nic innego!!! szkoda zebow!!! za tego bubla zaplacilam 19,90 plus koszty przesylki!!!

Gość Nataliaaa83
ja wybielam Dr Schwarz na komunie syna i powiem ze ten Home Comfort jest ok efekt juz po 1 wybielaniu i co ważne nic nie boli tak jak po innych z Rossmana wybielaczach swój kupiłam u stomatologa i warto bo widać efekt

ja też wybielam schwarzem,żadnego dentysty nie potrzebuje,bo wątpię że mozna uzyskać lepszy efekt