Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

farbowanie wlosow a typ urody

Polecane posty

Chce zmniec cos w wygladzie ,od dluzszego czasu nosze ciemny braz ,jest on zblizony do moejgo naturalnego koloru wlosow .Wszytscy mowia mi ze ladnie wygladam i ze niepotrzebnie chce przefarbowac sie ale mam juz dosc monotonii chce cos zmniec .Myslalam nad rudym z blond pasemkami ale nie wiem czy bedzie mi pasowalo ,bylam u kilku fryzjerow ale zdania sa podzielone ,jedni mowia ze bedzie ok a drudzy stanowczo odradzaja i sama juz nie wiem... Z natury tak jak napisalam jestem szatynka o ciemnych wyraznich oczach i jasnej cerze . Moze ktoras sie zna i mi doradzi? z gory wielkie dzieki :)

ciezko okreslic jak sie nie widzi. Super wygladają miedziane, rude refleksy na czekoladowym kolorze, możesz spróbować też delikatne jasne refleksy po wierzchu:)

Gość blackcat
jeśli fryzjer Ci odradzał to moim zdaniem w dobrej wierze :o a te co Cię zachęcał to pewnie tylko chciał zarobić :o Ogólnie nie radze pakować się w rudy - dziadostwa trudno się później pozbyc :o

Gość selene4
hej! Ja radzę Ci dokładnie przemyśleć decyzję o farbowaniu włosów, zafarbujesz raz po 2 miesiącach będziesz miała odrosty i znów będziesz musiała farbować i tak w kółko. Ale jeżeli koniecznie chcesz to może zrób sobie jasne pasemka na swoich naturalnych? Bardzo fajnie to wygląda, wiem bo miała tak kiedyś na ciemnych włosach jasne pasemka, wyglądało super.

dzieki za podpowiedzi :) wiem ze rudego pozniej sie pozbyc ale myslalam nad takim ciemnym niemlze kasztanowym :) blond pasemka?mialam kiedys ale po 2 tygodniach zrezygnowalam gdyz po 1 nie pasowaly mi ,mam za jasna karnacje i wygladalam jak trup :O no i na codzien prostuje wlosy wiec pasemka zrobily sie żółte :)