Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jest tu ktoś taki

WROŻKI JESTEŚCIE???? BARDZO WAZNE

Polecane posty

Gość Nastrucja a a a a
Tak? co się dzieję?

Pisalam z Tobą wczoraj. Dzis pewna wrozka powiedziala mi ze on nie jest mna zainteresowany w glowie siedzi mu inna i ze go strace. A co ty widzisz? Ona wrozyla z kart cyganskich:(

Gość Nastrucja a a a a
a mozesz mi przypomniec? bo dzis mialam prace pewna i taka zabiegana bylam... ale z tego co pamietam to wrozylam ci pozytywnie.. i nie widzialam ani jednego tam konfliktu ze wam sie nie uda..

Gość Nastrucja a a a a
tak jak twierdzilam ze wszystko pozytywnie.. jestescie soba zainteresowani chociaz on boi sie do tego przyznac?... boi sie tego uczucia i byc moze przez niego to nie wyjdzie jesli juz mialo by nie wyjsc... to wszystko zalezy od niego czyz nie?

Gość Dońka
a możesz i mi powrózyc 31.05.1988 co z praca , co z miłoscia >>>

Gość Nastrucja a a a a
tak bardzo chce wiedziec ze ci zalezy.. jesli on tego kroku nie robi tzn ze sie boi ... a raczej na pewno sie boi bo karty tak pokazują...

on boi sie zblizenia.. boi sie odrzucenia.. tak powinnas robic pierwsze kroki bo on na to sie nie zbiera zaczernilam swoj nick zeby zadna pseudo wrozka sie nie podszywala!

Gość TakaJednaOna
Wróżeczko czy zmienię pracę w ciągu najbliższych 3 miesięcy? Imie-justyna

widze ze mu zalezy na tobie ale boi sie tego uczucia.. tak jakby myslal ze by nie wyszlo ...tak mysli czasem o tobie to normalne ale sie boi jak juz wczesniej wspominałam.. musisz robic kroki i zdaj relacje ! ;)

Gość michaaaaaaaaaa
witam ja tez chcę proszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę

tak jestem ale pisze nastepna prace wiec dlatego takie przerwy ... a wiec on woli nie w rzeczywistosci wiec musisz z nim porozmawiać... dam rady.. na gadu gadu badz przez inny komunikator.. smsy.. telefon.. a pozniej samo sie rozwiaze co i jak

Dońka - praca ciezko cos tu stoi na przeszkodzie... milosc.. karty mowia ze z miloscia bywa raz lepiej raz gorzej lecz jeszcze nie znalazlas tego jedynego abyc moze tak ci sie wydawalo wydaje..

Nie wiem czy wyczytalas w kartach ale mialam kiedys z nim bardzo powazny konflikt kiedys probowalam go zaprosic a on NIE NIE NIE tak samo wiedzial ze podoba mi sie a on ze ja mu nie i nie chce mnie ranic to bylo w czerwcu jakos wiec nie wiem:( czy to sie zmienilo ?

moim zdaniem powinnas postawic sprawe jasno.. tak czy inaczej nigdy sie nie dowiesz karty tylko prowadzą nie mowia co masz zrobic.. a twoje karty prowadzą cie do tego abys ty zrobila pierwszy krok a co bedzie dalej to juz wszystko samo sie potoczy

Gość Deeeeeee
powiedz i mi prosze..? jak widzisz ten uklad, z jego strony przede wszystkim? co mysli? jakie sa szanse? ja 1.09.70 on 03.09.73 pleaseeeeeeeeeeee...!

Gość Deeeeeee
powiedz i mi prosze..? jak widzisz ten uklad, z jego strony przede wszystkim? co mysli? jakie sa szanse? ja 1.09.70 on 03.09.73 pleaseeeeeeeeeeee...!