Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jest tu ktoś taki

WROŻKI JESTEŚCIE???? BARDZO WAZNE

Polecane posty

Gość powiedz mi czy powinnam
brac ten slub? czy bedziemy szczesliwi i czy ryzykowac i zakladac wlasna firme? ja 08.07.1986

Gość powiedz mi czy powinnam
nie nie mam zadnych problemow szkole juz skonczylam...

Ja 18.03.1986 Sebastian 28.06.1983 Jak potoczą się sprawy między nami? Czy wszystko się dobrze ułozy? Z gory dziękuję :)

Ale to chyba nie do mnie jest to kierowane? Nie podszywam się. Mysle ze narazie slub za wczesniej dzieci rowniez.... szkola.. masz jakies problemy oceny.. ? popracuj nad tym! to bylo do mnie?

zapytalas o szkole i powiedzialam"szkola.. masz jakies problemy oceny.. ? popracuj nad tym!" a ty pod innym nickiem powiedz mi czy powinnam nie nie mam zadnych problemow szkole juz skonczylam... a wczensiej.. ktos z tego nicku zadal pytanie powiedz mi czy powinnam brac ten slub? czy bedziemy szczesliwi i czy ryzykowac i zakladac wlasna firme? ja 08.07.1986 ... ?

Gość Dońka
dziękuje bardzi ciekawe co stoi na przeszkodzie czyli nic ciekawego w kartachh ????

Moja droga Nasturcjo:))))Jeśli znajdziesz dla mnie chwilkę...Zaczyna się interesować mną mój kolega ze szkoły,ostatnio tak bardziej..Lubie go,jest ok,bardzo spokojny,inteligenty,coś mnie ciagnie do niego ale ja sie boje...nie wiem czego,pewnie tego że znów mi sie nie uda...Moge sie oczywiscie mylić,może on mnie pojmuje w kategorii tylko koleżanki.Widzisz tam kochana na horyzoncie kogoś:)? Buzka,Aga23-24wnet:) pozdrawiam Cię:)

Moja droga Nasturcjo:))))Jeśli znajdziesz dla mnie chwilkę...Zaczyna się interesować mną mój kolega ze szkoły,ostatnio tak bardziej..Lubie go,jest ok,bardzo spokojny,inteligenty,coś mnie ciagnie do niego ale ja sie boje...nie wiem czego,pewnie tego że znów mi sie nie uda...Moge sie oczywiscie mylić,może on mnie pojmuje w kategorii tylko koleżanki.Widzisz tam kochana na horyzoncie kogoś:)? Buzka,Aga23-24wnet:) pozdrawiam Cię:)

Ale jak to? Przecież to jest mój nick!! Takie zawsze uzywam na kafe!! Jest zaczerniony - czyli uzywać mozna go tylko znając hasło? Proszę jeszcze raz o wrożbę: Magda 18.03.1986 Sebastian 28.06.1983

Gość Deeeeeee
DZIEKI :-) ale jakie sa szanse? jaki bedzie ciag dalszy? on jest greko-niemcem. tesknimy za soba jak wariaci.. ja 1.09.70 on 03.09.73 pleaseeeeeeeeeeee...!