Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam niestety malego

Ponoc wielkosc nie liczy sie a kolejna mnie wysmiala

Polecane posty

Gość Mam niestety malego

Tak siedze tu i dol mnie lapie jak czytam o tym ile cm maja inni:-( Ja mam 12 we wzwodzie i wlasnie kolejna mnie wysmiala:-( a ponoc nie wielkosc sie liczy? Co mam zrobic? Przeciez sie nie powiesze:-(

Gość w_bajki wierzysz
pewnie ze sie liczy :D:D:D:D:D:D:D

Gość w_bajki wierzysz
powies sie za malego moze sie rozciągnie ;)

Gość technika pie....sie liczy
NOO CO TY SIE MARTWISZ ; BEDZIES SKAKAL JAK KROLICZEK TO 20 cm, musi sie schowac, technika...sie liczy

Gość TO MY
BĘDZIEMY WYŚMIEWAĆ TE CO MAJĄ MAŁE CYCKI

Gość w_bajki wierzysz
to ja tez moge sie pośmiac z małych cyckow bo moje są duże i jędrne :P

Gość bateman
to prawda, wielkość się nie liczy... ...do pewnego stopnia. Przykro mi cię martwić ale tymi twoimi 12 cm nie zaspokoisz większości kobiet choćbyś nie wiem jak prężył się i gibał ;D Stwierdzenie 'wielkość się nie liczy' rozumiem w ten sposób, że nie musisz mieć dużego przyrodzenia, wystarczy średnie, ważne by wiedzieć jak je wykorzystać ;)

Gość ZAsADA _jEST_JEDNA
fi*ut ma byc duzy gruby i twardy reszta jakos pojdzie

Gość nie no wielkosc
sie liczy w zasadzie to grubosc, ale to zalezy od kobiety tak samo jak faceci maja rozne rozmiary tak i kobeity maja rozne pochwy poza tym, z tego co wiem sa pozycje ktore i przy malym daja duza satysfakcje obu stronom tylko kwestia tego zeby tak brzydko mowiac kobieta nie byla rozklepana, musi miec mocne miesnie to nawet palec poczuje:P Mi takm sie zdazlo ze palcowka bardziej sie sprawdzala niz zwykly sex bo zwyczajnie pan nie umial kozystac z tego co mu tam gdzies dyndalo w kroku:/ Technika, technika, poza tym fakt faktem ze z rozbijaniem sie od lozka do lozka rownych kobiet jednak nie poszalejesz ale jesli to mialo by rzutowac na powazniejszy zwiazek to absurd wiec sie tak nieprzjmuj;) Ciala sie nie wybiera;)

Gość HellscreamLobo
Poswiec troche czasu codziennie i cwicz ptaka tak jak to (chyba) arabowie robia....na necie znajdziesz jakies techniki na pewno...pamietam ze gdzies kiedyś słyszałem o czyms takim.... zwiazane to jest z zabawą sam na sam heheh... Srednio wzwiedzionego członka obejmujesz u nasady kciukiem i palcem wskazujacym tworzac obrecz po czym przesówasz ta "obrecz" w strone żołedzi.. i dróga reka powtórka...rób tak codziennnie po 10/15min...Tylko nie przesadzaj ze sciskaniem ptaka podczas tej zabawy bo sobie krzywde zrobisz.......aha i nie oczekuj efektu po tygoniu...na to trzeba czasu......penis pod wpływem takiego treningu zacznie sie powiekszać... Nie masz nic do stracenia...spróbuj...