Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

millka22

powiększenie piersi MUDr. Libor Polk z Czech

Polecane posty

Witam! Chce sobie powiększyć piersi u Dr. Libor Polák z Czech. Głównym argumentem są bardzo niskie ceny operacji. Czy ktoś z Was przeszedł u niego operację? Proszę o opinie na jego temat.

Gość kkkkkkkkaaaaa
A ile kosztuje zabieg i implanty u tego doktora?Masz jakiś link?

Gość utirc
Może to ci coś rozjaśni http://www.operacje-plastyczne.pl/czy-kto-mial-operacje-u-dr-libor-polak-w-czechach?page=4 a to jego strona: http://www.plastika-morava.cz/?lang=pl i w galerii jest dużo zdjęć z operacji. Prawda jest taka że cena kusi i tez mysle o tej operacji ale musicie pisać kto był jak się czuje po, czy nie traci się czucia czy mozna karmić piersią

Gość jusia28
Hej dziewczyny. Też zastanawiam się nad podniesieniem i powiększeniem piersi u Polka. Niestety ja mogę sobie na to pozwolić dopierow przyszłym roku, ponieważ w tej chwili jeszcze karmię dziecko piersią. Ale jak macie jakieś konkrety to piszcie. Interesuje mnie np. cena operacji wraz z implantami.

Gość tanya
Witam, rzeczywiscie ceny sa bardzo kuszace(calkowity koszt to ok.8.000 zl..wiec zdecydowalam sie juz ze powieksze sobie piersi w czechach. ale nie jestem przekonana do doktora Libora polaka..zdjecia na jego stronie pozostawiaja wiele do zyczenia . Za to znalazlam prim. MUDr. Blanka Vraspírová z kliniki z Usti nad labem (100 km od pragi) jest o wiele wiecej zdjec i wygladaja naprawde ladnie. tylko ze nie znalazlam rzadnych opini na temat tej lekarz w odroznieniu od dr,polaka. wydaje mi sie ze jest tak dlatego ze z dr. polakiem mozna dogadac sie po polsku.. kiedy zadzwonilam do Vraspirova nestety sekretarka lamanym angielski objasnila, ze tylko przez e-mail. Uparlam sie na ta klinike bo naprawde mi sie podobaja zdjecia,wszystkie zrobione piersi sa naprawde ladne CZY KTOS MA JAKIEKOLWIEK INFORMACJE NE TEMAT TEJ PANI LEKARZ??? jesli macie tez info na temat polaka tez prosze o odpowiedz, zgory dziekuje :)

Gość tanya
to moj e-mail

Gość mega123
ja odradzam czechy i \polaka najbardziej. Po pierwsze zawsze pytajcie czy dostaniecie gwarancje na te wkładki. \po drugie w \polsce są ceny od 9-10 tys i chyba jednak waero na miejscu

Gość mega123
w polsce kosztuje od 9-10 tys wiec zadna łaska pytajcie o gwarancje na wkładki

Gość moniczka87-87
dziewczyny jade 19 kwietnia, czy jedzie ktoras z Was, byloby razniej. ja jade z poznania!!! dajcie znac