Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambercombiee

seks w samochodzie

Polecane posty

Gość ambercombiee

czy kochajac sie w samochodzie zabezpieczacie czyms siedzenia?poczulam sie troche urazona bo moj chlopak poscielil siedzenie recznikiem zeby sie nie pobrudzilo

Gość ZAsADA _jEST_JEDNA
samochod dla wielu facetow znaczy wiecej niz najukochansza kobieta wiec sie nie martw - ja sama nie lubie syfu w swoim wózku wiec sie facetowi nie dziwie bo wiem jakiego może miec bzika nastepnym razem sama zaproponuj ze moze poscielicie sobie kocyk doceni ze dbasz o jego gablote i bedzie wniebowziety a swoje szczescie okaze Ci w pieszczotach

Gość ambercombiee
a mam jeszcze takie pytanie, jesli w samochodzie to gdzie wygodniej na przednich czy tylnich siedzeniach?bo robilismy na przednich i jak dla mnie bylo nie wygodnie.

Gość ZAsADA _jEST_JEDNA
tylko tylnie przednie przesuncie sobie do przodu zeby bylo wiecej miejsca pozniej je odsuniecie spowrotem na tylnych mozecie sie "kotłowac" do woli ;) milego kotłowanka

Gość ambercombiee
ok ostatnie pytanie z serii seks w samochodzie;)czy rozbieracie sie calkowicie?

Gość ZAsADA _jEST_JEDNA
no jasne ze sciagamy szmatki co do jednej , pojedzcie gdzies w ustronne miejsce tak zebyscie nie czuli sie skrepowani i jak mowie kotłujcie sie do woli aaaaaaaa no i ZAsADA jEST jEDNA !!! szyby wam zaparują na 100% po sexie poczekajcie az odparują nie jedzcie z zaparowanymi to niebezpieczne hehehehehe ;) /serio mowie /

Amber, doprowadziłaś mnie do płaczu :O Poczułaś się urażona tym, że facet położył ręcznik bo nie miał oczoty na plamy spermy na tapicerce... zaproponuj mu następnym razem, żeby wytarł fiuta w Twoje spodnie skoro plamy ze spermy Cię pociągają.

Julek, a jak mam się przewrócić to się najpierw kładę. Zastanów się nad prawdopodobieństwem pewnych zdarzeń i możlliwością przewidzenia innych :O

Gość ambercombiee
no to jeszcze jedno pytanie... czy któraś z Wsa,podobnie jak ja,ujeżdżała gałkę od zmiany biegów???jeśli tak,to czy zakładaliście na kondoma...??

Gość ambercombiee
Giętki Maniek Nie rozumiem Cię,adałam pytanie a Ty od razu tak wulgarnie...To że preferujesz klasyczny seks w zaciszu swojego domu,nie znaczy że musisz krytykować to,co ja robię...Zadałam tylko pytanie!!!

Gość ambercombiee
Giętki Maniek jak dla mnie jesteś zacfanym,pustogłowym tępym choojkiem,o ograniczonym punkcie widzenia świata!

Gość ambercombiee
Maniek Nie musisz sięna nią nabijać,bo bo Twoi koledzy wkłądają Ci ją w doope co rano na dobry początek dnia :classic_cool:

Gość ambercombiee
a później po piwku robisz za skup szkła :D kto Ci glębiej zapchnie hehe taki odpowiednik głebokiego gardła tylko Ty jesteś "Maniek-glęboka doopa" ;)

Gość ambercombiee
pręt mówisz??? Maniek-rdzawa doopa a z gałką zrobiłam podpuchę żeby takie inteligenty bez szkoły jak ty si ęwychyliły ze swoim znawstwem i wzewiedzą:classic_cool: kup WD-40 teraz i sobie w doope napsikaj ;)

Gość ambercombiee
wszechwiedza miało być :classic_cool:

Po WD40 jakość moich ropnych wycieków z odbytu spada :o co za tym idzie cena ropy na światowych rynkach leci na łeb na szyję :classic_cool: A tekst o gałce dodałaś bo nie masz nic intelygentnego do powiedzenia. Ja tu jestem właśnie po to żeby obnażać takie dziffki bez szkoły :o 🖐️

Gość ambercombiee
Bo większego nie ma strupa Niźli Maniek-rdzawa doopa On w swą doope wszytko przyjmie Wsadzi,upchnie -potem wyjmie Rdza w kanale się osadza W sraniu trochę mu przeszkadza wtedy Przychodz warkocz komety I wylizuje mu z doopy bzdety ;) :classic_cool::classic_cool:

Gość ambercombiee
Maniek Nie musisz mi sięchwalić czym na codzień raczy Cię Twoj chłopak.. Poza tym chwalenie się nie świadczy o zbytniej inteligencji.....No i to słowo "dziffka"..Typowe powiedzenie małolat... :/ A mówisz też "Boshe" albo "omg" ? :classic_cool: