Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambercombiee

seks w samochodzie

Polecane posty

Gość no dawać dawać bo nudno
hahah

u nas policja poluje na takich randkowiczow, przylapani na goracym uczynku placa za najdrobniejsze wykroczenia bez szemrania:D A jak jeszcze sie okazuje, ze to jakis romans i koles lub babka przyorawiaja rogi swoim wspolmalzonkom to wtedy szopki odchodza:P:P:P

ambercombiee dasz radę :) chyba że nie... to zmienimy temat... Poczekam jeszcze na twój wywód na temat chooja w uchu bo w tej chwili to podziwiam twój tok myślenia... chooj w uchu, lewar w peezdzie :o🖐️

Gość ludziska
wy sie do roboty wezcie a nie glupoty pisac:P Maniek a ty kompletnie porab jestes jakis dziekowac tylko ze w realu nie znam takiego jelopa

wasza zmora - dzis jestem grzeczniejszy, nie bede straszyl.. Znasz to powiedzenie: nie strasz, nie strasz, bo się... :D

ja pisałam w przenośni a Ty jak zwykle na serio wszystko hehe :D A co do tematu głównego...to walnęłam dzisiaj podszyw i tak się temat zaczął...

A co ty koorva Baczyński jesteś? :o Ja to się przynajmniej umiem przyznać że gdy zapada zmrok przemykam ulicami mego miasta ubrany w damskie ciuchy i włóczę się po barach, a ty się wstydzisz lewara w peezdzie i chooja w uchu?:D 🖐️ Ja tolerancyjny jestem :classic_cool: :D

Gość ooooooo
tu jesteś pojebańcu

A czy ja pisałem że coś sobie wkładam? Ale masz: Wkładam sobie w doope rozżarzony pręt, ale zimną stroną tak aby nikt nie odważył się go wyjąć :classic_cool:🖐️ Lepiej? :o :D🖐️ Teraz przyznaj się :D

Maniek dobrze że parasola nie wkładasz...bo jakby się rozłożył,to byś jak paw w czasie godów wyglądał hehehe :D:D:D:D:D :classic_cool:

MANIEK Maniek w swej kafeteryjnej kadencji... W żart obraca swój brak inteligencji. Pisze pseudointelektualne teksty, jakieś insynuacje i podteksty... I myśli że jest zabawny i na topie A na prawde każdy go po doopie kopie ma go za tępego chooja który w realu z ciotami się buja jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia mówię Ci słodkie DOWIDZENIA

pokaa tztyztki na odchodne :) rymowanka choojowa zdecydowanie Baczyński to ty nie jesteś:o Może Tuwima kopiuj :D? niezdeflorowana ty też pokaaa :classic_cool:

Gość VCarol
kto sie czubi ten sie lubi :D:D:D Giętki Maniek wymiatasz :PPP