Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambercombiee

seks w samochodzie

Polecane posty

Mistrz cientej riposty Dla mnie to wszystko jedno jak to jt,bo zrobiłam podszyw,a później zaklepałam nick żeby nikt mi nie przeszkadzał w dyskusji z Mańkiem ;)

Maniek co to jest "Wązne" ???????????? :D A wiesz czemu to jest popierdywanie?Bo jak masz z gęby doope to takie właśnie odgłosy wychodzą zamiast słow :classic_cool:

Ambercombiee a mam pytanie, na jakim biegu wtedy bylo?? i jakiej sluchalas muzy do tego ???? :)))))

VCarol to była tylko prowokacja żeby takie tępe choojki jak Maniek się odezwały :D Celowo go podpuszczałam żeby swoje pseudointeligentne teksty zaczął pisać

Ryj jak doopa? To takie stare :o Wysil się, tylko żeby ci żyła nie poszła... Może być np ryj jak kasownik w autobusie ryj jak elektrowóz Trochę inwencji :)

"ryj jak kasownik w autobusie ryj jak elektrowóz" tylko że wtedy nie będą wydawały odgłosów jak to nazwałeś "pophierdywania"

ambercombiee ---dziecko, kogo ty oszukujesz? Nie sciemniaj ze to byla prowokacja, bo na to nikt sie nie nabierze. Jestes nudna i bezbarwna i az sie dziwie Mankowi, ze ma cierpliwosc odpisywac na te texty. zal.pl

Maniek w Twoją doope rozepchaną kominem możesz sobie akurat ten elektrowóz wsadzić i poczuć się kimś..bo przecież u Ciebie wraz z wielkością ciała obcego w doopie wzrasta pozycja społeczna i intelektualna....

ambercombiee wymyśl coś swojego :( Elektrowóz był mój 😭 :D:D:D🖐️ Terencjo rozmawiam z nią bo idę na łatwiznę :o Idiocie łatwiej dophierdolić :o 🖐️ Aż mi wstyd :o

Maniek rozmawiasz ze mną,bo nikt oprócz Warkocza Komety nie chce z takim tępym choojkiem gadac :) A tak na marginesie skad możesz wiedziec ze piszesz z kobieta???

Giętki Maniek - tylko ze ambercombiee jest typem gowno-splawik i trza duzo wody polac a ono i tak wyplywa :D

A jedyną formą obrony mańka jest atak. jak tylko poleci jakiś tekst w jego strone,to zaczyna ubliżać :) to świadczy o jego prostactwie :)