Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambercombiee

seks w samochodzie

Polecane posty

Teraz Ty Maniek nie czytasz ze zrozumieniem rdzawa doopo... Nie pisałam tępy choojku że jestem Twoją "dziffka"... Ale coż,powinnam sięprzyzwyv\czaic że jesteś ograniczony jak prędkośc w terenie zabudowanym...

Heh, i to ma byc ekwilibrystyka jezyka? A (nawet nie chce mi sie pisac nicka, taki jestem :P ) wysil sie mocniej. A moze po prostu skoncz wreszcie 6 klase, ile mozna powtarzac rok ? :D :D :D

Maniek,a ten lewar od kamaza...To jakieś Twoje traumatyczne wspomnienie z dzieciństwa? Podobno zły dotyk boli przez całe życie...

ambercombiee to nie ja nadziewam się na lewar Lewarówo :D 🖐️ Widzisz artysta taki jak ja ma dowolność interpretacji a Lewarówa jak ty może jedynie przyjąć do wiadomości to co jej zapisano :D🖐️

ambercombiee Maniek,a ten lewar od kamaza...To jakieś Twoje traumatyczne wspomnienie z dzieciństwa? Podobno zły dotyk boli przez całe życie... A to rozumiem z twojego dosiawdczenia? Nie musisz pisac podobno, my rozumni ludzie umiemy czytac :D

"Widzisz artysta taki jak ja ma dowolność interpretacji a Lewarówa jak ty może jedynie przyjąć do wiadomości to co jej zapisano " Artysta..Hmmm......Artystyczny to jest Twoj ryj w galerii karykatur Jujki...

co za gupie kurwiszcze sie tu trafilo, tfu... Wracajac do tematu - proponuje kupic mocherowe pokrowce na siedzenie i nie bedzie problemu ze sperma. Albo polyka jak natura przykazala. Nedzny worku na sperme, Automacie do lodow :D

Lewarówo ja wyglądam jak karykaturka wiec mogę mieć najwyżej portrecik :D🖐️ Ptysiu z kremem musimy pożegnać bo mi się lekcje w gimnazjum kończą :D Terencjo cię tu wytyra żebyś się czuła dowartościowana. Będę tęsknił :D🖐️

Gość no nieeeeee
nie mówcie, że już koniec :(

nie da rady dlugo fadac z poziomem zero bo to sie udziela. Ja juz prawie leze :D wyrownuje poziom :D Ale dosyc tego dobrego. Z tapeciarami, tanimi blacharami i koorwiszczami nie gadam!

To forum zeszlo na psy. Ambercombiee skad się biora tacy jak ty? Jada po tobie jak po burej suce i robia z ciebie idiotke a ty jeszcze udajesz ze fajnie. Po co z nimi gadasz? Nie widzisz ze ciesza sie kiedy sama sie dyskredytujesz? Skoro ci sie podoba to kis sie we wlasnym gownie. Zaluje ze tu wszedlem. na przyszlosc nie karmic troli

*frywolny wikary A nie spojrzałeś na to z tej strony,że oni dają tu upust swoim chorym tekstom,robią z siebie nie wiadomo jakich obytych,inteligentnych,a tak na prawde to oni są pośmiewiskiem? Juz od dawna śledzę to forum i wiedziałam że jak dasz jakąś prowokacje,to zaraz stado tępaków się zleci. Ja mam gdzieś co ooni piszą,bo bawi mnie jak próbują się dowartościowac.

*frywolny wikary --- bure suki sa najprzyjemniejsze w posuwaniu. I tylko w posuwaniu. Jak za duzo gadaja to sie je knebluje az oczka zaczna lzawic. :D ambercombiee - moja nienormalnosc potwierdzil juz psychiatra, urolog, proktolog, gastrokog, kardiolog... ty juz nie musisz, spoznilac sie slonko :D

Terencjo To jeszcze idź do poradii geriatrycznej hehe :D I możesz wierzylub nie le to był deklu podszyw,widać moje przypuszczenia też się sprawdziły,że jesteś zwykłym tępakiem :)