Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambercombiee

seks w samochodzie

Polecane posty

a wiesz co znaczy wielokropek? to taki znaczek: "..." I nie mow do mnie deklu, bo sie inni dowiedza :D Slonko ty moje :D

ambercombiee przeciez Maniek to czyjs projekt. Chce byc postrzegany za blazna i jest postrzegany. W sumie niezle mu wychodzi (kiedy nie jest chamski). Ja tylko chcę powiedziec ze to m.in. ty go kreujesz. On tylko na to czeka. Dzis powinien ci podziekowac za reklame. Rank projektu rosnie. Pozdrawiam

to do terencjusza oczywiście... *frywolny wikary taka sława to nie sława hehe :D Poza tym kim oni muszą być w realu,że na takich siebie kreują?Bezbarwnymi postaciami,niezauważalnymi w tłumie.

*frywolny wikary To forum zeszlo na psy. Ambercombiee skad się biora tacy jak ty? Jada po tobie jak po burej suce i robia z ciebie idiotke a ty jeszcze udajesz ze fajnie. Po co z nimi gadasz? Nie widzisz ze ciesza sie kiedy sama sie dyskredytujesz? Skoro ci sie podoba to kis sie we wlasnym gownie. Zaluje ze tu wszedlem. Zalujesz i nadal cie do nas ciagnie? Czy ciagniesz i zalujesz? :D :D :D

*frywolny wikary Wiem że lubią denerwować,a jak im nie wyjdzie i ich tekst zostanie obrócony przeciwko nim,to wrzucają...I w ten sposób ukazują w całej krasie swoją pseudointeligencje :)

wrutami? ten stworek w kacie sie sepleni. Aaaaa , juz wiem. Dostal knebel z bejzbola Jupi ja jej :D

i znów zaczynają się opowieści z dzieciństwa... nie interesuje mnie cym Cię rodzice głaskali...bejsbolem,czy nogą od stołu...w każdym bądź razie na dobre Ci to nie wyszło Terencjuszu

Julek - "blyskotliwy, przenikliwy umysl, wrodzona delikatnosc i piekno. Tresc i sens zycia wielu polakow.." Julku, chyle czola przed tobom (nie toba) :) Bawcie sie juz same misie pysie. Ide pobimbac na dzwonnicy. Co zrobic taka praca :D

Gość nowa 0440
nie rozumiem - o czym ten topik ?

Gość hybryda23
ktoś mi ukradł mój nick:o to ja założyłam wczoraj ten temat😠

Gość a powiedz mi...
czy na prawdę nadziewałaś się na gałkę od biegów w aucie?

Gość ZAsADA _jEST_JEDNA
jak chcesz utrzymac swoj nick to sie rejestruj bo jak nic bedziesz miala podszywek od ch*ja i ciu ciut a kazdy Twoj topik zasr*ją głupimi tekstami :(