Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nash20

Jeden typ lasek- masówka na ulicach!!!

Polecane posty

Juz nie od dziś stwierdzam, że wśród dziewczyn panuje pewien mocny \"trend\": -solar -tipsy -kurteczka z futerkiem koniecznie przed nerki -sztuczna \"złota\" biżuteria -kozaczki -bladoróżowe usta -na zdjęciach usta wydęte w tzw \"kaczy dziób\" lub robione przed lustrem w przedpokoju tudzież w łazience -tzw: \"borsuk\" na włosach (czarne od spodu blond na wierzchu - słownictwo : boshe, jesuuuuu, tesh, psiapsiółka, krejzolka itp - zainteresowania : makijaż, paznokcie (w przypływie weny nawet zdobienie paznokci!) i impressssski Tylko ja sie pytam DLACZEGO????????? Skoro nikomu sie to nie podoba dlaczego jest ich coraz więcej???? p.s Nie jestem zazdrosnym pasztetem leczącym swe kompleksy

Gość jak tonikomu jak sie
im to podoba, czyli masowce? to przecież cale stado klonow, ja bym na towim miejscu uwazala...jeszcze cie dorwa i bog jeden raczy wiedziec co ci zrobia za zakaldanie tkich temtow :classic_cool:

Gość dresom sie podoba
a dresy im, wiec wszystko gra

Gość anna maria j
chodze na solarium, nie zbyt czesto, z 2 razy w miesiacu mam krotka kurteczke ale przerzuciłam sie na plaszczyki kozaczki sa okej ale płaskie tipsy nie nie dziubek kaczy ? hehe absolutnie :P

Gość a ja bronic bede o
"Tylko ja sie pytam DLACZEGO????????? Skoro nikomu sie to nie podoba dlaczego jest ich coraz więcej????" Dlaczego? Skąd wiesz, że to się nie podoba? Faceci lubią zadbane dziewczyny. "Nie ma kobiet brzydkich, są tylko zaniedbane". Wszystko jest dla ludzi i solarium i paznokcie to nic złego.

Gość djhcgj
dandeta, mi tez sie to nie podba, to odpychajace, a jednak maja powodzenie, tyle ze jeszcze u gowniarzy;]

Gość a ja bronic bede o
oczywiście w odpowiednich granicach (styl a`la Jola R. odpada)

Gość leona22
Wsrod moich znajomych zaden facet nie ma dziewczyny/zony ubierajacej sie w tym stylu(wszyscy sa po studiach). Takie dziewczyny podobaja sie chyba jedynie budowlancom.

W żadnym wypadku nie chce nikogo obrazić, nie jestem zazdrosna, żadna z tych panienek nie ukradła mi chłopaka itp itd tylko dziwi mnie że dziewczyny mimo wszystko chcą wygladać tak samo! Bo ja między nimi różnicy nie widze dla mnie to jedna wielka różowa masa. (Tak wiem, obraziłam różowy, sama go lubie:p)

Gość aaaaaaanc
a mnie sie wydaję że nie tylko u gówniarzy takie dziewvzyny mają powodzenie! wszystko jest dla ludzi, nie każdy lubi plaszcze do kostek buty najlepiej z pokolenia na pokolenie a najlepiej nie malowac sie, kwestia dotyczy umiaru, nie przesadzania w tym wszystkim

Gość dresom sie podoba
acha, dodam twarz nie skazona mysla chichotanie wielka blyszczaca torba ze skayu najlepiej z brylancikami tatuaz - motylek na tyłku

nikt tu nie ma nic ani do kozaczkow, ani solarium, owszem wszystko jest dla ludzi. No ale kazdy z nas tu wie jak te dziewczyny wygladaja. Najgorsze ze zaczyna sie to w bardzo mlodym wieku juz. Co do mezczyzn, sadze ze kazdy sie z nich nabija, owszem moze sie umowic pobawic z nia, ale to tylk oprzygoda na stala partnerke wybierze "normalna" dziewczyne.

Dokładnie o ten typ mi chodzi!! Tez nic nie mam do tipsów czy ładnych kozaków ale jak to sie zbierze wszystko razem w połączeniu ze "złotą" bazarkową biżuterią to wychodzi taka Jola R!

Gość aaaaaaanc
no bo przesadzają w tym wszystkim! brak wyczucia, jak juz chce miec ta kusą kurteczke i kozaczki to okej ale niech nie maluje bladych ust do tego ostro pomalowane powieki plus zloto i wiele innych

Gość ruj7u7u67uu67u7u
a ja ie wyrozniam i cie zdziwie rude włosy, mocno wycieniowane z grzywką uwielbam czerwony kolor, a nie lubie różu i złotego koloru i sztucznej bizuterii mam duza czerwonistą mocno torebke ze skory, czerwone kozaki ,czarny płaszcz z pagonami w stylu militarnym z szerokim paskiem,za tyłek do tego szare spodnie z eleganckiego materiału, paznkoci tipsow brak, pomalowane bezbarwnym lakierem..makijaz owszem, ale cos w stylu lat 60 tych, czyli delikatne kocie oczy.. kolczyki srebne usta pomalowane na czerwono rudawy kolor pasujacy do moich włosow.. do tego usmiech na twarz i twarz skażona myślą i to wieloma:)

Gość kittycat
Najbardziej mi żal młodszych siostrzyczek tych dziewczyn:/ Na pewno będą naśladować. Mam nadzieje że szybko przyszło i szybko pójdzie!!!

Gość aaaaaaanc
a ja tez zauwazam, duzo fajnie ubranych lasek, a nie tętniące tandeta

Gość ruj7u7u67uu67u7u
nash a co sama ruda jestes?:)

Gość ruj7u7u67uu67u7u
o i dzięki:)nash za kompl..ement ale znam tez duzo osob,ktore sie smieja z włosow takich jak moje czyli czerwono -rudych, ze sa mega sztuczne itd. mnie sie podobaja:)

Gość tak sobie napiszę
Jeśli tak dużo ich , to może jednak się podoba ? Albo przynajmniej takie jest założenie ;) A znasz taką która zrobiła "karierę" bez tipsów, solarki, kozaczków i bladoróżwych ust itp. ? Dziewczyny są takie, jak je media kreują ... Modzie trudno się oprzeć ...

Gość no zalezy co dla kogo
jest karierą...

Gość mądra kobieta to była
Przyznam, że nie pamiętam, bym masowo spotykała ucieleśnienie wszystkich tych cech w jednej osobie, powiem więcej, chyba nigdy nie spotkałam takiego monstrum. Trzeba we wszystkim zachować umiar, jak pisze autorka, ale zapomniała, że w generalizowaniu również istnieją pewne granice. Nie przesadzajmy. Od siebie dodam, że wolę, a nawet od zawsze preferowałam styl klasyczny. Teraz liczę prawie 22 wiosny, więc etap "-naście" już dawno za mną. Ale wtedy moje modnie przystrojone koleżanki-choinki na siłę próbowały mi wpoić, że mój styl "stara baba" do mnie nie pasuje. A bilans ogólny był taki, że moje trzy pary klasycznych spodni wystarczał mi na 2 lata, podczas gdy one musiały co sezon zmieniać garderobę, bo a to szerokie już niemodne, a to okazuje się, że teraz stawia się na błysk, długość, dekolt, dekoltu brak, falbany, kokardy, modowy ascetyzm itd, itp. Moda modą, a te dawne koleżanki już niejednokrotnie zabierały mnie na zakupy, bo kto im lepiej doradzi niż ja, (myślałby kto) znawca stylu.