Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gracja22

popłakałam się.....

Polecane posty

Gość dawaj_foty
foty, gdzie są twoje gorace zdjecia

Gość dawaj_foty
Jak najbardziej! Sądząc po mailu jesteś kocicą, a moje myśli zaprząta jak wygląda Twoje śliczne i gorące ciało. Które mógłbym dotykać w nieskończoności, oddawać mu cześć i wielbić je. Wykonywać Twoje najskrytsze zachcianki, być posłuszny, a jednocześnie dominujący. A tak to wszystko OK

no prosze...Trza było tak odrazu... Ale zapóźno.. Najpierw się zachęca a późnie zniechęca...To tak na przyszzłość

Gość dawaj_foty
Bo był cios poniżej pasa, moje serce krwawi, trochę niefortunnie wyjechał z prośba o zdjęcia, ale karz mnie tak o pani! Mogę być Twym najlepszym niewolnikiem, tylko powiedz, jeszcze jedno słowo, ay moje uszy mogły się cieszyć, że taki ktoś jak Ty odzywa się do takiego nędznika jak ja.

Gość dawaj_foty
Auuuuuu, AAAAUUUUUUU...

Gość dawaj_foty
AAAAUUUUUUUUUUU, AUUUUUUUUUUUUUU, ałałałałałauuuuuuuuuuuuuuuu

Gość dawaj_foty
To nie, dość tych wirtualnych wygłupów, jak się żona dowie, że takie rzeczy pisze od obcych kobitek to mi nogi połamie, a wtedy będą skomlał naprawdę. Czyli z zdjątek nici?

Gość dawaj_foty
Ażż, Ty szatańska kocico, zazdroszczę każdemu facetowi, który ma Cię choćby na chwilę. Mój język, mógłby nawilżyć całe Twoje ciało, pracował by tak, aż by Ci się w głowie zakręciło