Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziekuuujeee

jak sprawdzic czy przesylka pocztowa ktorej nie dostalam nie zaginela

Polecane posty

Gość dziekuuujeee

gdzies po drodze?? czekam juz 2 tyg na polecona przesylke ktora napewno zostala wyslana, nadawca podal mi numer nadania, jak mam sprawdzic czy ta przesylka sie nie zgubila lub nie odebral mi jej kto inny ;/

jak masz nr przesyłki po prostu zadzwon na poczte i spytaj.Moze lezy na poczcie

Gość dziekuuujeee
pani z poczty powiedziala ze nie moze mi udzielic takiej informacji bo maja remont ;/ boze ja oszaleje w tym kraju i rzucila mi sluchawka :( a czy jest mozliwe ze polecona przesylka ot tak sobie zginela??

ale bzdury gadasz!!! a ci co np na renty czekaja i polecone listy tez nie dostanał bo remont na pczcie??? takie teksty to pani ze sklepu moze gadac a nie na poczcie

po drugie przesyłka na poczcie lezy dwa tyg i ja odsyłaja .Zadna poczta na siebie nie wziełaby takiej odpowiedzialnosci bo potem byłoby setki skarg.Nie gadaj głupot ze Ci tak baba na poczcie powiedziała

Gość dziekuuujeee
no tak sie dowiedzialam od tej pani, szkoda ze jestem w pracy bo bym tam pojechala ;/ czekam juz jakies 2 tyg na polecona przesylke

ona tak nie moze Ci powiedziec -przesyłke zwłaszcza polecona musisz w terminie miec ,inaczej mozesz skarzyc poczte

Gość dziekuuujeee
pisze z malego miasteczka w malopolskiem. no to ja nie wiem co ja mam zrobic ;/

Gość ougfdsdfghnk
wierze ze tak mogła powiedziec a własciwie to z numerem nadania jak pancia na poczcie nei bedzie chciała pomoc z dobrego serca to gowno mozesz :O Trzeba pisac reklamacje i miec opryginalny dowód nadania wiem bo składałam reklamacje jak i chodziłam z samym nr sprawdzic i nie było takiej opcji przynajmniej u mnie .

Gość ougfdsdfghnk
popros wysyłajacego ktory ma kwit aby poszedł z nim na poczte i złozył reklamacje ,na odpowiedz min 2 tyg sie czeka. Mozesz tez przejsc na poczte i zagadac do pani czy nie ma albo czy było , jak ktos odebrał albo jest to bedzie miała w kompie a jak nie doszło to nie sprawdzi gdzie sie zapodziało. oczywiscie pani musi miec dobry humor zeby jej sie chciało sprawdzic .

ej wierzyc mozna ze tak mogła powiedziec ale ona tak zrobic nie moze.Ja zadzwoniłabym takm znowu i bande zrobiła i tyle

mogło po prostu nawet avizo zaginac jesli listonosz je miał wczesniej i potem powiedza ze paczka była listonosz był awizo zostawił a Ty nie odebrałas i paczke odeslali...

Gość ullllllaaaaaaaaaaaaaa
a ta przesyłka w kraju była wysyłana czy z zagranicy??

Gość ullllllaaaaaaaaaaaaaa
ja miałam podobną sytuacje tez czekałam na przesyłke lecz zbyt długo i poszłam na poczte zapytac dokładnie o to samo to znzczy ze napewno została wysłana ze mam numer nadania i czy jest mozliwe ze gdzies zagineła wiec pani na poczcie powiedziała ze nie mogła zaginąc absolutnie poniewaz jest wszystko ksiegowane a ja zapytała w takim razie co moge zrobic wiec odpowiedziala ze ja nic tylko osoba ta która wysyłała moze złozyc reklamacje z dowodem wysyłki i wtedy bedzie to sprawdzane kro po kroku czas ok 2 tygodni.Poczym zapytałam zeby sprawdziła moze leży na poczcie !! no i prosze JEST zapakowana obklejona ja zapytałam dlaczego nie przyniusł tego listonosz albo nie zostawił awizo nawet pani na poczcie ni zadala sobie trudu zeby to sprawdzic. I sie okazało przesyłka została uszkodzona a listonosz nie moze dostarczac takich przesyłek wiec musieli ja komisyjnie otwierac i sprawdzac co sie w srodku znajduje zliczyli zawartosc przesyłki zwazyli i spisali protokół pani na poczcie to musiała otworzyc i kazała mi sprawdzic czy sie wszystko zgadza podpisałam protokół naszczesci wiedziałam co miało być w środku i ile wiec nie było problemu wszystko było ok i tak sie to skonczyło po prawie 3tygodniach

Gość dziekuuujeee
o kurde ;/ przesylka z kraju;/

Gość gość
Ja dziś byłam spytać czy nie ma dla mnie przesyłki niezarejestrowanej bo była wysłana 5 dni tego pani z okienka mi oświadczyła że nie ma takiej możliwości i takie przesyłki nie dochodzą więc pytanie skoro nie dochodzą to po co oferują takie przesyłki ?bo nie kumam