Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznam ciezarna

prosze o wylumaczenie dlaczego mod kasuje moje tematy

Polecane posty

Gość poznam ciezarna

co jest zlego w poznaniu samotnej kobiety w ciazy , boli was cos kasujcie tematy o zoofili i o gownach a od moich sie odwalcie

Gość poznam ciezarna
szkoda ze osoby ktore lubia miec scat na sobie mu odpowadajaj czyli jest to porostu kolejny .......

I dobrze,że kasuje ,bo nie chodzi o Ciebie ,czy o Nia ,ale o dobro nienarodzonego dziecka.Dlaczego do seksu potrzebna Ci akurat kobieta ciężarna ?:o

Uważam,że przypadkowy seks nie jest wtedy wskazany ,mam na mysli dobro dziecka.Razi mnie to,że facet szuka do seksu akurat kobiety ciężarnej:)

Własnie o to chodzi:) na scat godzą się 2 dorosłe osoby,tu w grę wchodzi ta trzecia,która może zostać zarazona jakimkolwiek swinstwem . Poz tym ,jak wspomniałam ,niesmaczne jest to,ze do seksu chce kobiety w odmiennym stanie :)

Gość poznam ciezarna
niegdzie nie jest napisane ze chodzi o penetracje napisalem ze dotyk pieszczoty pocalunki spotkania romzowy ale jak widac kazdy mysli ze seks to tylko wsadzenie , szkoda ze jestescie tacy plytcy

na erotycznym dodałes na dole ,że seks tez:)Ożeń się ,zona zajdzie w ciąże i nie będziesz musial szukać,dostaniesz ciepło,dotyk,czułość i przede wszystkim miłość.Pozdrawiam:)