Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ciekawy temat warty

Lubie sex - czy to zle?

Polecane posty

Gość ale ciekawy temat warty

Jestem mezatka, mamy firme i maz od rana do nocy siedzi w firmie. Staram sie jak moge - gotuje jego ulubione potrawy troszcze sie o nasze dzieci ale nie cierpie jak maz przychodzi do domu, zje i kladzie sie spac mowiac ze jest wykonczony - a co ze mna? Maz jest duzo starszy ode mnie ale wychodzilam za niego za maz w wielkiej milosci i teraz brak mi pieszczot, uczucia i sexu. Juz sie staralam mu przypodobac z sexowna bielizna i nic nie funkcjonuje a nie chce isc w bok czy sie rozwodzic - Poradzcie !

Gość ulalalaaaa
a ile mąż ma latek?

Najlepiej porozmawiać z nim, rozmowa jest najważniejsza. Powiedz mu jak się czujesz, ale musisz wsiąść pod uwagę, że on po całym dniu pracy może być zmęczony.

Tez znam taki przypadek gdzie zona wychodząc za meza miała 20 lat a on po trzydiestce Teraz ona ma 30 i jest w pełni sił witalnych i seksualnych a jej męzowi potrzeby znacznie się zmniejszyły. Efekt jest oczywisty do przewidzenia: zdradza męża dość regularnie z moim znajomym

porozmawiaj z nim,powiedz ze lubisz sex,nie powinno go to dziwic,ja tez lubie,byc pieszczona,lubie sie kochac,powiedz ze brakuje ci bliskosci,moze jak nie bedziesz sie tak starac to moze cie w koncu zauwazy? kazdy facet jest inny i dziala na neigo inna metoda