Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrywaczczczzzzzzzzzzzzz

do mężczyzn od mężczyzny

Polecane posty

Gość ja czyszczę amoniakiem
a przy której czujesz się najlepiej? sobą?

z kazda spotkalem sie z 2 razy, z 1 w sumie tylko raz, wszystkie sa fajne kazda ma w sobie cos... i kazda równie mocno mi sie podoba dlatego was proze o pomoc

Gość ja czyszczę amoniakiem
alez każdy z nas ma inny gust i nie obcował z tymi dziewczynami więc, jak można doradzać cokolwiek jedynie na podstawie urody? :O

spotkalem sie z nia wlasnie gdy zobaczyem to jej szdjecie kiedys na tym forum nawet, która mam wybrac??? ta 1 podobno jest zajeta :(

Gość busollini
zdecydowanie nr 2. tamte dwie sąprzeciętne a ta wygląda na subtelną

kazda lubie równie mocno teraz pytanie która jest najbardziej sexy

Gość Ale lol
Jedynka jest sliczna, swoją drogą to "moja była", więc stary musisz wybrać pomiędzy laską na sex i reprezentacje, a miłoscią. Ona Cie rzuci dla kolesia z większym kapitałem na koncie. Co do Dwójki to niestety ale ta pani ma skłonnosci do tycia o czym swiadczy tyłek, wydaje mi sie ze pojdzie on w zaskakująco szybkim tempie w niemałe rozmiary.., ale widac ze nie przeszkadza jej stary mur. Jesli chodzi o nr 3 to mysle ze ta kobieta po zdjęciu pudru, maseczki i makijazu całego po prostu straszy :) Nie mniej jednak moze okazac sie najlepszym wyjsciem, bo nikt Ci jej nie sprzatnie sprzed nosa. Wiec jak na moje to nie brałbym zadnej. Powodzenia

Ale lol a długo byłej z "1"???

Gość a to feler
ta pierwsz sztuczna farbowana czarna popularna uroda ale ta druga to piekna dziewczyna ta trzecia to widac ze bardzo sympatyczna mila ale zadna z nich tak naprawde nie jest sexi

Gość Ale lol
podrywaczzz byłem z nią pół roku. Wydymalem ją konkretnie az chodzic nie mogła, a potem przedstawiłem jej mojego bogatszego o jedno "0" na koncie kolege. Teraz to on ją dyma Proponuje zebys zjechał sobie na recznym.

złoty pisałes ze nad 1 byś sie zstanowił- czemu akurat nad nia

coś nie moge w to uwierzyc ze taka jest, rozmawialem z nia i wygldala na pewna siebie ale mila i uczciwa

Gość Ale lol
podrywaczzzz pozory mylą. Mówie Ci znam ją. Ma znamie na udzie, jak ją rozbierzesz, o ile jestes w stanie pokazać jej tyle $$$$$$ ze pojdzie z Toba do lozka to sie przekonasz. Poza tym uwazam ze masz 15 lat i jestes głupiutką nastolatką, ktora chce wiedziec na co facet patrzy przy wyborze kobiety.. załosne. podpowiem Ci: Takie rzeczy się CZUJE !!

PO CHOJ WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CHOJ WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CHOJ WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CHOJ WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CHOJ WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CHOJ WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CHOJ WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CHOJ WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CHOJ WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CHOJ WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CHOJ WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CHOJ WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CHOJ WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? 🖐️

Nie jestem nastolatka tylko facetem który nie umie wybrac miedzy tymi 3 kobietami. Ale chyba się skłonię ku 1.

PO CH*J WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CH*J WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CH*J WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CH*J WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CH*J WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CH*J WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CH*J WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CH*J WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CH*J WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CH*J WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CH*J WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CH*J WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? PO CH*J WKLEJASZ FOTY LASEK Z MIKSERA? odpowiedz:D? dowartościowujesz się tak? :D

Gość Ale lol
wybrać to ty sie powinienes, ale do lekarza...im predzej tym lepiej

Gość a to feler
czemu ty im wierzysz przeciez oni cie wkrecaja...zastanawiam sie czy tylko uroda jest dla ciebie wazna ?bo jak tak to ci wspolczuje ale co do rzadnej nic nie czujesz nic zero ?????

Mnie sie zadna jakos specjalnie nie podoba! 1- wyglada na taka jak ją opisuje "Ale lol" - wyglada jak czarownica- za mocno wymalowane oczy, ciemne wlosy, wypudrowana twarz- za ponuro jak na moj gust! 2- ma coś w sobie.Również nie jest pieknościa, ale coś przyciaga do niej uwage.Ma ponetne usta vel obciągarskie:-o 3- Zwykła normalna, wydaje się być bardzo sympatyczna.Makijaż w normie. Żadna z powyższych nie powala swoja urodą. Jednak jakby było tzreba wygrac to 2 albo 3.