Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annnn222333

okres, wyciek z piersi, gin, itd

Polecane posty

Gość annnn222333

Witam kobietki. Mam takie pytanie jak moge przyspieszyc miesiaczke??? Czy wogule jest to mozliwe? 5 listopada mam wizyte u gin na która długo czekam i musze isc.Czytałam ze ciepła kapiel albo branie witaminy c przyspiesza tylko zastanawiam sie czy to ma sens i czy to nie są bzdury??? Dzisiaj mija 32 dzien cyklu i okresu nie ma. Mam bardzo nieregularne cykle. Ostatnio dostałam dopiero po 43 dniach. Byłam juz kiedys z tym problemem u gin i stwierdził ze to przez stres którego ostatnio mam bardzo duzo.Brałam przez 3 miesiace luteine i jakis czas było regularnie. Boje sie ze dostane okres akurat na tą wizyte. Co prawda ide tam z powodu wycieku z piersi( biało wodniste kropelki jak naciskam piers) Robiłam usg piersi i badanie poziomu prolaktyny i wszystko jest w normie. Niewiem co dalej, szczerze to sie martwie i chce jak najszybciej skonsultowac sie z lekarzem.

Gość annnn222333
dziewczyny odpiszcie cos bo sie martwie a nie mam z kim pogadac. Moze skoro ide do gin z wyciekiem z piersi to on mnie nie bedzie badał na tym fotelu??? Chociarz jakis przegląd podwozia by sie przydał skoro juz do niego ide. Boje sie ze ten wyciek moze oznaczac jakas powazna chorobe

Gość pani magister
ja nie byłaś pół roku albo dłużej, to raczej bedzie badał ale jak masz nieregularne okresy, to wyżej dupy nie podskoczysz - nie masz na to wpływu; jak akurat będziesz miała okres, to mu powiedz, w czym leży problem i ewentualnie na badanie podwozia cię wcisnie na inny dzień, tydzień później, nie ma na pewno tak, zebvy nic się nie dało zrobić

Gość zmień gina
bo skoro masz takie hocki klocki z miesiaczkami i do tego jeszcze ten wyciek z piersi....to kiepsko to widzę masz zaburzenia hormonalne a twój gin nie ma ani pojęcia czemu ani jak je leczyc, w przyszłości moze się okazać że zła diagnoza i brak leczenia mogą swpwodować kłopoty z zajściem w ciążę a wtedy leczenie może być albo trudne i długotrwałe lub zwyczajnie moze być za późno idź do lekarza w wyznaczonym terminie, najwyżej Cię nie zabada a jedynie zrobi wywiad lekarski a oprócz tego skonsultujj się jeszcze prywatnie z innym ginem, popytaj koleżanek czy znają dobrego lekarza, przejrzyj rankingi lekarzy w Twoim mieście zdrowie jest zbyt cenne by je lekceważyć http://www.znanylekarz.pl/

Gość pani magister
najlepiej poszukaj ginekologa, który jednocześnie jest endokrynologiem Nie jesteś osamotnina w tym problemie, peło tu lasek z zaburzeniami miesiaczkowania. skonsultuj sie jeszcze z innym ginekologiem

Gość ann222333
Ja ide do tego gina pierwszy raz dlatego ze mi go poleciły kolezanki z pracy, ze jest bardzo dobrym lekarzem itd. Do wczesniejszego gina nie pojde bo mam wrazenie ze ta kobieta po prostu mnie olała. Byłam u niej ok 5 miesięcy temu z tym wyciekiem a ona przepisała mi luteine i kazała ten wyciek obserwowac i jak nie przejdzie zrobic usg. Dopiero lekarz który robił mi usg powiedział ze trzeba zbadac prolaktyne. Potem naczytałam sie róznych rzeczy w necie i sie bardzo wystraszyłam. Zrobiłam badanie tej prolaktyny i jest w normie, usg tez nic nie wykazało. Oczywiscie byłam u tej gin prywatnie i za wszystkie badania musze płacic. Teraz tez zapisałam sie prywatnie, bo jakbym sie chciała dostac panstwowo to bym musiała czekac 3 miesiące!!! a tyle nie zamierzam czekac

Gość ann222333
przez ta babe nie byłam swiadoma tego ze taki wyciek moze swiadczyc o wielu zaburzeniach itd. Nic mi o tym nie powiedziała. Zapisała luteine na wyregulowanie cyklu i kazała obserwowac wyciek, nawet nie wspomniała o czyms takim jak prolaktyna, zbadała mnie i stwierdziła ze wszystko w porządku. Wiecej do niej nie pójde.

Gość ann222333
Wtam ponownie. no i dostałam okres:(. Akurat teraz był rgularny i dostałam prawie co do dnia. A wizyte mam w rode to bedzie jakis 5 dzien krwawienia. Teraz zastanawiam sie czy przekładac ta wizyte czy nie. Martwi mnie ten wyciek i chciałabym jak najszybciej porozmawiac z lekarzem, trudno najwyzej mnie nie zbada na fotelu. Nie chce juz dłuzej czekac na wizyte i ciagle sie zastanawiac co mi jest i jakie badania jezcze powinnam zrobic