Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiquel

Ankieta! jesteś mamą? proszę pomóż

Polecane posty

Gość tiquel

witam serdecznie wszystkie mamy! ;-) jestem studentką psychologii, i potrzebuję kilku informacji odnośnie zabawy waszych pociech. mianowicie mam za zadanie przeprowadzić wywiad, z dziećmi, bądź rodzicami dzieci w wieku - własnie- żadnych ograniczeń;] na temat zabawy. dosłownie 5 prostych pytań : 1. dokładny WIEK dziecka : lata i miesiące oraz PŁEĆ 2. Rodzaje zabaw dziecka ( bardzo interesują mnie szczegóły- więc proszę o wmiarę dokładny opis, wyliczenie zabaw) 3. ulubiona zabawa dziecka (najlepiej żeby zapytane samo odpowiedziało, w przypadku dzieci młodszych- niemowlaków obserwacja) na czym polega ta zabawa? (reguły, zasady, opis w miarę dokładny) 4. Ocena aktywności dziecka w skali od 1 - 7 gdzie 1 -oznacza bardzo niską aktywność, a 7 bardzo wysoką (bardzo proszę o obiektywizm ;-) ) 5. czas poświęcony zabawie w godzinach na dzień (dobę ) dodatkowy komentarz odpowiedzi są anonimowe w pełni - i proszę je wysyłać na adres e-mail : ewa.liss@gmail.com lub tiquel@o2.pl Będe ogromnie wdzięczna za wszelkie rzetelne informacje !!!!!! dziękuję i pozdrawiam!!!

ok 1.21mies. dziewczynka 2.rysowanie/a raczej obserwacja rysowania przez rodziców/, zabawa puzzlami z pianki,zabawa w gotowanie jedzenia i karmienie lalek,układanie klamerek do bielizny 3.Zabawa z klamerkami/"gotowanie"ich,układanie w pociąg/ 4.5 5.ok6-7