Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadwahge

temat na prace licencjacka

Polecane posty

Gość nadwahge

witam! musze wymyslec sobie temat na prace licencjacka a nie wiem jak go sformuowac chciala bym pisac o dzieciach w wieku 1-4 lat co najwyzej o ich rozwoju jakis problemach sama nie wiem o czym w sumie jeszcze myslalam o adaptacji dzieci do przedszkoli wy jako mamy lub przyszle mamy moze macie jakies pomysly powtarzam tylko na temat a dalej dam sobie rade sama dziekuje za odpowiedzi

Gość fajnie fajniew
ile placisz?;) za rozsadna cene jestem gotowa cos wymyslec;)

Gość nadwahge
jakbym chciala cos zaplacic to kupila bym gotowa prace w necie jest ich mnostwo ja tylko prosze o propozycje na jakis temat mysle ze matkom ktore maja do czynienia non stop z dziecmi jest latwiej bo ja takich malych dzieci nie mam nigdzie ani w rodzinie ani wsrod znajomych a dlatego chce pisac na ten temat bo chcialabym prcowac w przedszkolu a to by bylo dodatkowe doswiadczenie teoretyczna przynajmiej

a może o matkach?? O dzieciach jest pełno książek Ty mogłabyś poruszyć temat matek, jak sobie radzą z częstymi depresjami, często samotne choć w związkach... Albo o tym jak zmieniły się czasy i podejście do wychowywania dzieci

Gość nadwahge
dziekuje o tym podejsciu do wychowania moze to byc ciekawe moze jeszcze jakies propozycje

A może za i przeciw robienia dzieci jedno po drugim.. czyli co lepsze duża różnica wieku czy mała, to często poruszany temat

moze o tym jaki model wychowania panuje w roznych kulturach badz religiach... ja pisalam o rodzinach zrekonstruowanych... tez ciekawy temat ale literatury malo i musialam sama duzo plodzic bo nie bardzo mialam sie na czym opierac...

Gość To co mi wpada do głowy
Wychowanie dzieci w czasach popkultury. Wpływ telewizji na rozwój psychoruchowy dziecka. (dziecko lat 3-6, Kwestionariusz dla rodziców-pytania otwarte) Socjalizacja dzieci w grupie przedszkolnej. (3 lata, Ankieta dla rodziców, wywiad z wychowawcą grupy, obserwacja) Jedynactwo- moda czy rozsądek? (Ankieta dla rodziców) Dzieci w klasach integracyjnych. (wiek 7-9 lat, ankieta dla rodziców, obserwacja, wywiad z nauczycielem) Jak mi jeszcze coś wpadnie do głowy to napiszę. Oczywiście tematy, które podałam nie są odpowiednio sformułowane, ale w tym pomoże Ci promotor po omówieniu jakie aspekty chciałabyś poruszyć.

Gość nadwahge
dziekuje to jedynactwo ciekawy teamt i taki na czasie tylko musze poszperac czy sa o tym ksiazki bo jednak skads materialy musze wziasc:)