Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie to

wkurza mnie to....

Polecane posty

Gość wkurza mnie to

Czesc! Pisze, bo jestem zla i w sumie niewiele moge poradzic. Mam bardzo atrakcyjnego chlopaka, ktrego urode mowiac po krotce nie tylko ja doceniam. Zwiazalismy sie ze soba poltorej roku temu po dluuugich podchodach z jego strony. Trwalo to tyle czasu bo jakos sie nie widzialam u jego boku- zadbany, wyoski, przystojny, ciemowlosy. Kiedys kilka lat pracowal jako model...a ja...ja jestem zwykla dziewczyna. Nie szra myszka nie maszkara- ale jestem normalna mloda kobieta...Nie maluje sie zbytnio, nie chodze na solrium, nie farbuje wlosow... Jestem naturalna kobieta ktorej jedynm kosmetykiem jest mascara do rzes i od czasu do czasu ytrodszke fluidu. Kolezanki mojego mezczyzny najwyrazniej nie przyjely do waidomosci mojego istenienia u jego boku. Wiekszosc z nich to opalone tlenione blondynki z tipsami- zadbane az do granic...takie co to wszyscy sie z nich smieja, ale tez wszytskim sie podobaja... caly czas jakas do niego dzwoni, pisza rozne rzeczy na jego profilu...milcza tylko ppod jego zjdeiami ze mna...chca sie z nim spotkaykac itp... jestem zazdrosna...i byc moze niepwana siebie mimo iz kurcze...lubie swoja osoba, uwazam ze jestem ladna, ale nie lubie tego zbytniao wydatniac... sama nie wiem... Denerwuje mnie... Moja wypowiedz jest bez sensu, ale ja zamieszcze bo moze poczuje sie lepiej. Pozdrawiam.

Gość bojkot czego
To smutne...współczuwam i życzę tylko takich problemów.

Gość olej to
wybral ciebie wiec to ty mu sie podobasz...jestes naturalna kobieta takich coraz mniej...:) nie zmieniaj sie i nie mecz faceta zazdroscia jesli tylko jego zachwoanie jest ok :)

Gość wkurza mnie to
fakt że mam 13 lat i chodze do gimnazjum niczego nie zmienia bo on ma już 17 lat

Gość wkurza mnie to
nie podszywajcie sie...mam 22 lata on 25...wiem jestem stara i glupia...

Gość wkurza mnie to
przestańcie się podszywać !! mam 32 lata a mój chłopak 37

Gość fdppk
jasne...wszyscy jestesmy modelami ;p a twoj koles to pewnie pasztet na maksa

Gość wkurza mnie to
Właśnie że nie, bo ja mam 47 a mój chłopak 55.

Wiem co to znaczy posiadać przystojnego faceta (choć oczywiście to kwestia gustu), a do tego jest ode mnie młodszy;) i jakoś nie bardzo sie przejmuję. Ja mam taką naturę, że się wręcz denerwuję się jak dziewczyny nie zwracają na niego uwagi hehe. Lubię się otaczać ładnymi ludźmi, a zainteresowanie innych dziewczyn jego osobą uświadamia mnie w przekonaniu, że mam fajnego faceta i tyle:D A skoro Twój wybrał Ciebie i zapewne ciągle Cię komplementuje to czym Ty się martwisz - więcej pewności siebie. PS; a jak jakaś laska napiszę coś pod jego zdjęciem, to odpowiedz, że \"no dokładnie, zgadzam się w 100% - jest taki przystojny i jest caaaaaaały mój:P \"

Gość wkurza mnie to
jedna taka blondi to prosiła go żeby mogła zrobic mu loda :-O.................jestem zazdrosna, nie wiem jak reagować