Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość połłysaona

potrzebuje czegoś na wypadanie włosów? prosze polećcie co kupić

Polecane posty

Gość połłysaona

wolalabym taki preparat co się stosuje codziennie albo co 2 dzien, nie bardzo ufam takim co raz na tydzien albo rzadziej. Polećcie cos drogie kobiety bo połowy włosow juz nie mam. Dzisiaj chciałabym nabyć takowy preparat dziekuje bardzo

Gość paczulinka
cześć. ja mogę Ci coś polecić oczywiście, ale najpierw musisz mi powiedzieć czy te włosy to wypadają Ci tak same z siebie czy może masz chorą skórę głowy a o tym nie wiesz. weź sprawdz czy nie jest jakaś zaczerwieniona. ja też kiedyś nie wiedziałam od czego mi wypadają włosy a okazało się że miałam zapalenie skóry po trwałej ondulacji. nazywało się to łojotokowe zapalenie skóry głowy

Gość połłysaona
nie mam chorej skóry głowy napewno nie, uzywam od czasu do czasu prostownicy, ale wczesniej tez uzywalam i nie wypadaly tak

Gość bojkot czego
Mi pomogła woda pokrzywowa. Wcierałam wieczorem w skórę głowy, rano myłam włosy.

Gość paczulinka
a więc jeżeli na pewno nie masz chorej skóry to ja Tobie mogę polecić tabletki, które już po tygodniu dają ogromny efekt. Revalid tylko musisz zacząć brać od dawki maksymalnej czyli 2 razy3

Gość połłysaona
chodzi mi bardziej o jakas odzywka maska moze ampułki albo cos do wcierania no nie wiem

Gość paczulinka
no ale revalid warto spróbować. a do wcierania to polecam Garnier Neril do kupienia w aptece lub seboradin lotion z czarnej rzodkwi

Gość bezabeza
seboradin lotion niger, mnie pomagał swego czasu.

Gość sibi
zioła są znakomite,pokrzywa jest extra właśnie wzmacnia cebulki włosów więc polecam bo sama parzę pokrzywę i stosuję jest takie wogóle przeciwłupierzowa,noi nie stosuj odżywek bez spłukiwania,używaj łagodnych szamponów nie jakiś fruktisów czy onnych tylko proste takie najlepiej ziołowe ,wypadanie świadczy również o problemach z hormonami,a jak nie to o złym odzywianiu i braku takich wit jak wit z grupy b i cynk,więc warto przyjmować

Gość efffffffffffe
ja mam ten sam problem z wypadającymi włosami z każdym dniem coraz mniej ich na mojej głowie. Od kilku dni używam Alpicort E, ale na efekty niestety czekać kilka tygodni :/ Mam nadzieje, że pomoże ... jestem zrozpaczona ....

Gość paczulinka
aha i proponuje pić drożdze codziennie wieczorem

Gość fdfsd
tabletki mezr special sa najlepsze. ostatnio jest na nie promocja 60 kapsulek 27 zl. ja biore 2 opakowanie i widze efekty a wlosy garsciami mi wypadaly

Gość hakunanmatatatat
niestety ja mam ten sam problem, kilka dni temu zauwazylam ze tych wlosow mam coraz mniej:( zdrowo sie odzywiam, nie wiem czym to jest spowodowane:(kupilam juz revalid i maseczke na skore glowy, zobaczymy

Gość Siuup
Na samym początku to udaj się na badania aby dowiedzieć się jaka jest przyczyna wypadania włosów a później proś o poradę bo takie przypadkowe specyfiki z apteki mogą czasami bardziej zaszkodzić nić pomóc ;/ Najpierw trzeba ustalić przyczynę :) https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość wujodobrarada
mam coś co na pewno Ci pomoże - Biotebal. W tabletkach. Łykam jedną dziennie i problem wypadających i zniszczonych włosów już mnie nie dotyczy.

Dieta i witaminy jak najbardziej. Jednak jeżeli wypadanie włosów jest duże musimy je zahamować szybko. Przy diecie i innych preparatach na efekty trzeba czekać min 3 miesiące. Polecam szybko działającą odżywkę Hasnę na problemy z włosami. Jest naturalna, wydajna i świetnie radzi sobie z zahamowaniem wypadania włosów. Polecam.

Gość Gość

Ja odczulam poprawę jak zaczęłam myć włosy czarnym mydłem syberyjskim.

Kiedyś sama miałam ogromny problem z wypadaniem włosów... znalazłam tego bloga: wlosomaniaczkapl.wordpress.com znalazłam tam specyfik do włosów dzięki któremu moje włosy całkowicie ożyły 🙂