Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambi jelonka

moj facet się ze mnie smieje

Polecane posty

Gość bambi jelonka

mam narzeczonego ktorego kocham planujemy słub a ostatni usłyszałam jak razem z kolegą oglądali jakiś program o modzie i nabijali się z defektów lasek a moj smiał się ze mnie ze mam pokraczna figure i sexi ruchow mi brak :( nie wiem co robić przykro mi

.. mnie kiedys moj [teraz byly] facet powiedzial, ze po swietach musze szybko schudnac :P to gnojek pomyslalam, ja mam swietna figurę :) Kazałam mu spadać.... potem tego żałował, ale było już za późno :) Daj mu popalić ;) ale nie rób tak radykalnego kroku jak ja :)

Gość bambi jelonka
co ty pytam powaznie

ale zafajduch! olej takie komentarze i smiej sie z nim :) albo mu cos kasliwego odpowiedz przy kolegach :P moj nigdy sie nie nabija z mojej figury czy ruchow :/ a jak cos powie, to zawsze z zartach - tak jak ja jemu :D :P

Gość leona22
Nawet jesli tak mysli, to takich rzeczy nie mowi sie koledze jesli szanuje sue partnerke...

Gość bambi jelonka
ale czy ja jestem okropna i pokraczna mam170 cm wzrostu raczej szczupła ciemne włosy do ramion i co

Gość bambi jelonka
on nie wiedział że to słysze

Gość leona22
skoro dzieli sie takimi uwagami z kolegom, to mozesz byc pewna, ze opowiada tez czy dobrze robisz loda czy nie. Zastanow sie czy chcesz byc z kims takim:O

Gość leona22
o ludzie, z kolegą;)

Gość slabapsycha
Kopnij go w zad.

Gość bambi jelonka
powiem mu że to słyszałam boje się teraz jak on mnie będzie traktował po śłubie

Gość wysmiewczyni
no to bylo zapytac odrazu przy koledze co ma na mysli mowiac pokraczna. Bo ty juz nie bedziesz wspominac o jego : chudych szczudlach zamiast nog, nedznej zapadnietej klacie, kurczakowych miesniach, kurzej dupie, gargamelim nosie, pryszczatej gebie i piorach zamiast wlosow(mozna wybrac jedno lub wstawic calosc) I zapytac czy on wie co znaczy pokraczna? Bo jesli tak to niech siebie obejrzy w lustrze bo smiesznie wyglada z ta kurza dupa i zapadnieta klata:) A pozniej bylo zapytac kolege czy mu si epodoba twoja figura:P

Gość czarna kafe
masakra laska zostaw go jak może to czemu z tobą jest

Gość bambi jelonka
wiem ale zrobiło mi się przykro i płakałam w kuchni i co jestem na tych fotkach pokraczna

Gość jbsdinflmasdbv
ta pierwsza fotka masakra nie dziwie się mu że tak mowi

Gość skasat
bo ma racje fotki okropne usmiech .....

Gość bambi jelonka
nie wiem co robic

Gość bambi jelonka
czyli wygladam ok tak ?????

w przeciwienstwie do Ciebie bezedury, jak mam ochote to mam, i nie kaze sie nikomu wieszac :P ale chyba Tobie jajka tamtego faceta przykryły logiczne myślenie :) Ktora kobieta lubi takie komplementy jeszcze w obecnosci kolegi ?:) no chyba ze TY fundujesz takie słodkie rzeczy swojej kobiecie ;) nie sądzę!!!!!!!

Gość bambi jelonka
jakoś mi xle może mi ktos powie co robić

no wlasnie bezedury....> jakby mówił prawdę :) to bym się nie obraziła :) Tu masz racje, bo jstem wyjątkowo zadodolona z siebie :) tyle, że on za każdym razem chciał mnie poprawiać i nie wytrzymałam tego :) bo nie zasługuje żeby facet mówił, że jestem jakaś nie taka jakby on chciał --> no to powiedziałam papa - i dlatego nie wpadam w kompleksy, bo zwyczajmnie kocham siebie