Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek z Kościerzyny

Jestem załamany...

Polecane posty

Gość Tomek z Kościerzyny

Czy wy wszystkie takie jesteście czy tylko moja dziewczyna i jej podobne :(. Ale może zacznijmy od początku.Tydzień temu straciłem pracę.Mojej dziewczynie powiedziałem o tym dopiero dwa dni temu (aż 5 dni udało mi się jakoś to ukryć!).A ona...zamiast mnie pocieszyć wtłukła mi kablem i kazała wypierdalać :( !!! Za to,że niby jestem bezużyteczny i kłamię.Czy wy wszystkie takie jesteście??? A najgorsze,że ja ją nadal kocham i chciałbym do niej wrócić (obecnie mieszkam u rodziców).

Gość olej ja 589
olej najwyrazniej nie jest odpowiednia dla ciebie wiadomo ze kazdego z nas moze trafic brak pracy i zeby odrazu zostac wyrzuconym cos chuba nie halo

a dlaczego straciles prace? czy wszystko ci rzeczywiscie nie wychodzi, czy tylko z ta robota jak narazie?? widzisz, kobiety chca mezczyzny, ktory sie nimi zaopiekuje... rowniez w sensie materialnym, a jak ty masz to zrobic? chyba jednak przesadzila wyrzucajac cie z domu :P pogadaj z nia, powiedz, ze zatailes fakt o utracie pracy, bo sie wstydziles. powiedz prawde najlepiej. pokaz, ze ci zalezy i ostro zacznij szukac nowej pracy. udowodnij jej, ze sie starasz. :)

Gość Tomek z Kościerzyny
I w tym wszystkim czuję się jak cipa,a kocham tą sukę mimo,że wywaliła mnie z domu i zlała kablem od prodiża...najpierw zacznę sobie radzić w zyciu,a później poszukam laski,bo tak to nie warto :O.

Gość słaba prowokacja_
JESTEŚ CIOTĄ I MĘSKĄ DZIWKĄ!!!!!!!!:D

Gość Coala na tree
sam prowokacja jestes dzifka...

Gość JK_Gdynia
Co tam w Kościerzynie słychać, w salobie orange u P. ? Laski są do dupy, w większości, jak i goście. Ludzie nie potrafią się kochać, dla nich to tylko interes.