Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forest Gump

ciąża i choroba, proszę o rade

Polecane posty

Gość Forest Gump

Byłam w poniedziałek u ginekologa, poniewaz od tygodnia cierpiałam na silne bóle jajników. Ginekolog zdiagnozował ostre zapalenie jajników obustronne. Zrobiłam test ciążowy wczoraj, Wyszedł pozytywny, dzisiaj powtórzyłam, jestem w ciąży. Od wczoraj przestałam brac antybiotyki i lekarstwa przypisane przez ginekologa (widnieje na ulotce informacja, iż nie wolno leku stosowac podczas ciąży). Dzwoniłam tez do ginekologa i poinformowałam go o moim "odkryciu", po prostu lekarza zatkało. Nie wiem, czy sa jakies kosekwencje dla dzidziusia, że mam zapalenie jajników? Jestem umówiona na wizyte u lekarza dopiero za 14 dni. Prosze o porade, jeśli któraś z Was miała podobny problem.

Gość wydaje mi sie ze lekarz nie
rozpoznal ciazy i postawil zla diagnoze ! ja zanim dowiedzialam sie ze jestem w ciazy ( okres mialam dostac za pare dni , oczywiscie go nie dostalam ) to tez mnie pobolewal jajnik co prawda tylko jeden ale za to bardzo ! przy bolu nie mogla sie nawet ruszyc ) szkoda ze trulas sie niepotrzebnie antybiotykiem !

Gość wydaje mi sie ze lekarz nie
i wydaje mi sie ze nie masz zapalenia jajnikow . jajniki cie bola to czasami pierwsze objawy ciazy ! nie pisalabym tego gdybym sama tego nie doswiadczyla . oczywiscie moge sie mylic bo lekarzem nie jestem .zycze powodzenia i zmien lekarza !

Gość mi na
początku ciązy tak bolał brzuch że nie dałam się rady odgiąć. Mama bała się ze to ciaza pozamaciczna. a potem w ciagu jednego dnia jak ręką odjąć.

to pewno żadne zapalenie jajników tylko normalny objaw wczesnej ciąży, też tak miałam