Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilot na baterię.

Ile świata zwiedziliście?

Polecane posty

Gość pilot na baterię.

Gdzie byliście, jakie miejsca na świecie polecacie?

Gość WYŁ. KOMPA
ja byłem w sąsiedniej wsi i bardzo polecam 🖐️

Gość polecam Singapore

Gość dfsfsf
Ja rzadko wychodze z domu -prawie tylko jak musze :o

Gość włóczykijka
Syberia-Rosja-2 miesiące. Indonezja-miesiąc Japonia-2 miesiące Egipt-2tygodnie Turcja-2tygodnie Stany(Nowy jork)-6 miesięcy Grecja-12 dni Chorwacja-12 dni Cypr-3 miesiące i tyle co sobie przypominam. Wszystko polecam :)

Brazylia! W ogole Ameryka Pld - moje ulubione rejony jak na razie :)

Znaczy polecam to co napisalam , bylam jeszcze w paru innych miejscach ;)

Jak to zrobilas/es ze wyjechalas/es do Wenezueli z Erasmusa? :D Przeciez Erasmus to chyba tylko europejska wymiana :P

Gość włóczykijka
zapomniałam o Rumunii - 3tygodnie - na własną rękę. Rosja-Syberia-na własną rękę, Indonezja i Japonia również. Egipt i Turcja, Chorwacja i Grecja- z biura podróży. Nowy Jork i Cypr z Work and Travel :)

A , wloczykija, ladnie w tej rumunii? :P Bo chce gdzies jechac w lutym w ferie ale nie za daleko (brak czasu, tylko tydzien wakacji) i nie wiem czy sie tam wybrac... mam tam kolezanke jedna temu rozwazam

Gość pilot na baterię.
włóczykijka, to kawał świata zwiedziłaś :) fajne takie podróże, ale kto mi da miesiąc czy 2 urlopu i ile kasy trzeba mieć przy tym.

Gość włóczykijka
Mnie się podobało, uwielbiam miejsca klimatyczne, a Rumunia zapewne do takich należy. Widać jednak biedę, ale w podróżowaniu mi to nie przeszkadzało. Pamiętam jak zabłądziliśmy, a szukaliśmy konkretnego miejsca, ludzie życzliwi, ale miałam duszę na ramieniu. :D

Po tym jak sie pogubilam w Brazylii to rumunia mi nie straszna mysle :D Dzieki za odp, chyba sie powazniej zastanowie nad ta Rumunia :) A cenowo jak tam wyglada? Kolezanka z Rumunii mowila, ze ostanio strasznie ceny tam skoczyly i dosyc drogo jest...

cała europa,dalej nie bo się boję, wystarczyło mi , że do danii promem i zamiast rzygać i mieć sraczkę przez chorobę morską jak resztra normalnych ludzi, to ja to miałam ze strachu i scen w głowie z titanica. samolotem nie polecę, bo moja jedna z naj piosenarek polskich w katastrofie lotniczej zginęła:O

Gość włóczykijka
ja byłam dość dawno tematu i drogo nie było, nie napiszę, że wszystko taniutkie jak barszcz, ale da się przeżyć i można sporo zaoszczędzić, my nocowaliśmy właściwie gdzie popadnie, więc o tyle lepiej, a to w samochodzie, a to w namiocie, ale właśnie my tak podróżujemy.

Gość włóczykijka
ja panicznie bałam się Malarii w Indonezji, ale to przez pierwsze kilka dni, musiałam się przystosować i było gites :)

czego ja się nie boję:O nawet autem:O dlatego nawet na wakacje w Pol nie jeżdżę. już. ostatnio za granicą lub na wakcjach w Pol 2 lata temu byłam i siedze na dupie u sie i się przemieszczam nóżkami bądż rowerem

Ooo, fajny sposob na podrozowanie :) Ja pewno sama pojade wiec namiotu rozbijac chyba nie bede :P Ale w hostelach poprobuje nocowac , moze u ludzi z couchsurfing, sie zobaczy. To chyba rumunia mi sie szykuje w najblizsze wakacje :D

Gość włóczykijka
Dobry wybór, naprawdę polecam :)

Gość włóczykijka
my teraz planujemy jeszcze raz Syberię, z tym, że warunki będą nieco inne, takie bardziej hardkorowe. Znajomy jest naukowcem i ma spedycje w styczniu, więc będzie mroźno :D

Gość Skazka
Włóczykijka. a gdzie byłas na Syberii i w którym roku?

Gość studentkA85
Erasmus w Portugalii...gwarancja niepowtarzalnych wrażeń :D polecam też Gibraltar, niezwykłe miejsce i cudowne widoki :)

Gość wybieram sie do singapuru i
australii, oprocz sydney chcę pojechac do Ayers Rock, powiedzcie jak tam najlepiej dotrzec :P rowniez co ciekawego zwiedzic z Singapurze, o wyspie Sentosa juz wiem

Gość jacobs
polecam Kubę.Przeżyłam huragan IKE -ależ niesamowite wrażenia.Salsa na ulicy.Cuba Libre .mojito i wszędzie podobizny Che.Ocean 29st.biały piasek,kokosy spadające z palm ,cudna Hawana i przepiękne stare amerykańskie auta na i nasze maluchy.Jeszcze tam wrócę