Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt innyP

W KTÓRY DZIEŃ od wystapienia płodnego śluzu następuje OWULACJA?

Polecane posty

Gość nikt innyP

pytanie jak w temacie.. i jeszcze się zastanawiam,.. jeśli na kilka dni przed wystapieniem śluzu plodnego doszlo miedzy mna i chlopakiem do zblizenia i na drugi dzien PO zmierzylam temp i byla ponizej podstawowej to mogę domniemywac ze nie jestem w ciazy?

Gość nikt innyP
pomoze ktos?:(

Gość jankowaa.a.al
no wlasnie o tych 14 dniach to wiem, ale kiedy sie ma nieregularne cykle to roznie bywa.. ja mam ok co miesieczne i zastanawiam sie czy na kilka dni przed wystapieniem sluzu plodnego kiedy wystepowala wydzielina biala mozna zajsc w ciaze (ok 11 dzien cyklu) po zmierzeniu temperatury na drugi dzien temp nie byla podwyzszona wiec zastanawiam sie czy wielkie jest prawdopodobienstwo..

Gość sssaczek
o tym kiedy i czy owulacja wystąpiła można się dowiedzieć tylko przez monitoring u ginekologa

ale temperaturę trzeba mierzyć regularnie, czyli codziennie, jednokrotny pomiar niczego absolutnie nie wykazuje następnego dnia po stosunku na wszelkie domniewywania jest zwyczajnie za wcześnie co do śluzu, płodnym jest śluz przezroczysty, nie biały, i ciągliwy jak białko kurzego jaja, rzekomo w momencie największego jego wydzielania występuje owulacja

ech, źle przeczytałam z tym śluzem, przepraszam regularność czy jej brak nie ma nic do rzeczy, bo te 14 dni (+/-) występuje PRZED następną miesiączką, nie po minionej