Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maślanka 17

ratunku! czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość maślanka 17

uprawiałam z chłopakiem stosunek przerywany w dni płodne, ale on mówi że wycofał się przed wytryskiem. ale się strasznie boję :(

Gość stosunek przerywany to
rosyjska ruletka :o

Gość maślanka 17
ale czy mogę być w ciąż?!!?!

Gość Normalna18
Oczywiscie Idiotko ze moszesz byc w ciazy.. stosunek przerywany niczego nie zapewnia...!! juz przed wytryskiem wydziela sie nasienie ktore moze sie dostac... nie moze a dostaje sie do pochwy...!!

Gość realista doświadczony
jesteś gupia

Gość asia88-84
jasne ze tak i to w dni plodne.sama dzieki taikiemu samemu przykladowi mm dzis 2 letnia corke.i wiem juz teraz ze jak facet sie podnieca to w tym plynie wydzielinoiowym sa juz male czastki plemnikow dzieki nim zaszlam w ciaze pozdrawaim i zbieraj lepiej kasiorke ale najlepopiej za tydzien dj znac a ile masz lat odp

Gość kasiaiaiaia
a ta moja mama cod mamuśka jara rano cygary ze w kuchni nic nie widac ide do łazienki ręjkami rozgarniam dym nawt twrzy nie myje bo najarane wszędzie miejsca nie ma bo w umywalce lezy gnat-niewiem taty czy brata

Gość maślanka 17
nie straszcie mnie, ja nie chce ciąży :(

hej maslanka w niedziele w owulacje zobilam stosunek przerywany:P ledwo zdazyl wyjsc boje sie:(

Gość Salamendra
nie martw sie:******* !!!!!!!!!!! uwierz,ze nie jestes w ciązy;) nie mozna tak zajsc w ciąze...nikły procent jestem ginekologiem

Gość asia88-84
nikt cie nie straszy mnuie nikt nie straszyl konsekwencjamiii a urodzilam w wieku 19 lat.mam zajebista corke jak moja esciowa powtarza: nie tragedia ze jestes w ciazy trgdia by bylo jak bys byla chora zrob tewst i dfaj znac

Gość z przerywanym to jest tak..
mi tez kilkukrotnie zdarzylo sie tak wspolzyc, zawsze pukałem prawie do samego konca. z 5 razy nie zdażyłem wyskoczyc. pierwszy strzał był w srodku. dziewczyna sie nawet nie zorientowała. od razu brałem husteczke i wycierałem sperme i jednoczesnie szybciutko podcierałem jej cipeczke. nigdy nie przyznałem sie do tego. czasami mialem ochote ale zawsze stwierdziałem 'po co stresowac dziewczyne". ale jak sie okres spozniac zaczynal to wtedy byl stres. tak czy siak wpadki nie zaliczyłem mimo ze strzal w srodek byl w teoretycznie płodne.ale... moze jestem bezpłodny :P

Gość przerywaniec
forma zalana najczesciej jest wtedy jak wytrysk nastapil glebiej a nie na wierzchu, pamietaj jeszcze o tym ze plemniki poza cipka zyja nie wiecej jak 5 minut. ale w ciazy mozesz byc 50 na 50

Gość nie jest tak latwo
zajsc w ciaze jak sie wydaje, niektorzy celuja do srodka we wszystkie dni plodne i nic z tego i dopiero po 5 miesiacach takich staran jest ciaza, no ale niektorym wystarczy raz hihi

Gość to zależy od płodności
partnerów. Jedni starają się o dziecko i mają problemy a inni wpadają od przeciągu ;) (żartuję oczywiście) Ja właśnie w ten sposób, tzn stosując stosunek przerywany, urodziłam dwoje dzieci. I to w dodatku te stosunki nie były w dni płodne tylko tak na skraju niepłodnych. Więc u Ciebie wszystko jest możliwe, niestety.

Maślanka 17, tak, mogłaś zajść w ciążę. Miejmy nadzieję że się tak jednak nie stało. Na przyszłość inwestuj w prezerwatywy (chociaż o tym w gruncie rzeczy powinien pomyśleć twój chłopak).

Tak to jest z płodnością. Znajomy opowiadał, że rzucił w żonę kalesonami i już była w ciąży. A inni starają się całe lata, są zdrowi, a nie ona nie może zaskoczyć. No, cóż. Bywa i tak