Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeden z niewielu

1 listopada za pasem- powiedz kogo Ci brakuje w życiu

Polecane posty

Gość jeden z niewielu

Nie myślę o rodzinie ale o znanych osobach , mi brakuje Grzegorza Ciechowskiego, Dżemu, Frediego i jego głosu......

Gość kasiaiaiaia
a mi brakuje TATY!!!! bardzo...:(

Gość ...............ponawiacz.
a mi maciusia:( chociaż on żyje.... i brakuje mi jeszcze dawnej siebie a nie teraźniejszej kretynki ze schizofrenią:O:O

Gość jeden z niewielu
Mamo piszę do ciebie wiersz Może ostatni, na pewno pierwszy Jest głęboka, ciemna noc Siedzę w łóżku, a obok śpi ona I tak spokojnie oddycha Dobiega mnie jakaś muzyka Nie, to tylko w mej głowie szum Siedzę, tonę i tonę we łzach Bo jest mi smutno, bo jestem sam Dławi mnie strach Samotność to taka straszna trwoga Ogarnia mnie, przenika mnie Widzisz mamo, wyobraziłem sobie, że Że nie ma Boga, nie ma, nie Nie ma Boga, nie Spokojny jest tylko mój dom Gdzie Ty jesteś, a mnie tam nie ma Gdzie nie wrócę już, chyba nie Mamo, bardzo cię kocham, kocham cię Myślałem, że ty skrzywdziłaś mnie A to ja skrzywdziłem ciebie Szkoda, że tak późno pojąłem to Tak późno to, to zrozumiałem Zrozumiałem to

Wszystkich najbliższych mojemu sercu:( -mamusi -tatusia- -babci Uli -Olka -Michałka -Tomaszka ----------------------------------------------- :(:(:(,3 ostatnich żyje i ma się dobrze...ale dla mnie odeszli:(

Wszystkich najbliższych mojemu sercu:( -mamusi -tatusia- -babci Uli -Olka -Michałka -Tomaszka ----------------------------------------------- :(:(:(,3 ostatnich żyje i ma się dobrze...ale dla mnie odeszli:(

1 listopada to mi najbardziej brakuje liści na drzewach. smutno mi się robi gdy opadaja .

Babci, z którą mieszkałam :(, to już 2,5 roku a mi nadal jest bardzo smutno, ze czasami dalej płacze jak nikt nie widzi

Gość misiawww
dziadka i cioci chrzestnej zmarła w grudniu

Gość męża i synka
buuuu.

a mi nikogo nie brakuje, na szczęście babka była wredna, więc każdy odetchnął z ulgą, jak się przekręciła dziadek długo leżał unieruchomiony, więc śmierć byla dla niego wybawieniem - tak do tego podchodzę

Gość magdaaaaa
mi brakuje mojego najlepszego przyjaciela, który odszedł 5 lat temu...ciągle na mnie spoglada ze zdjęcia przy łóżku.Znalismy i przyjaźnilismy się od 5-go roku zycia w wieku 21 lat popełnił samobójstwo...kiedy jego mama do mnie zadzwoniła z tą informacją myslałam, że umieram...to był chyba najgorszy dzień w moim życiu...nie pojechałam nawet na pogrzeb,bo ...stchórzyłam. Ale juz z nim wszystko wyjaśniłam...w te wakacje pierwszy raz poszłam do niego na grób i rozmawiałam z nim prawie 2 godziny