Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillaaaa81

Który to tydz. ciazy?

Polecane posty

Gość dddddddddd
do tej pry myślałam ze mozna zajść chyba że się mylę ...? ja poczekam do poniedziałku i też zrobie test

Gość kamillaaaa81
ja chyba nie wytrzymam az do pon. Zrobie to jutro. Rózne mam mysli w głowie.

Gość dddddddddd
to daj znać !! może ja też jutro zrobie a i jeszze zgaga mnie piecze ale to może sobie wkręcam bo dzisiaj dużo jedzenia mieszałam

Witaj Kamilo! 🖐️ Wg mnie mozliwe są następujące sytuacje: 1. Nie jesteś w ciąży a brak @ jest spowodany innymi przyczynami 2.Z jakiegoś względu owulacja się przesunęła i mogłaś zajść w ciążę po 14 X a test 21 jej jeszcze nie wykazał bo było za wcześnie. Z kontekstu Twojej wypowiedzi domyślam się ze chciałabyś być. Ponawiaj więc test co ok. 8-10 dni. Jeśli @ nie bedzie a wyniki testów będą negatywne to udaj się do lekarza w celu wyjaśnienia tego przyczyny. Być może masz jakieś zaburzenia hormonalne. Doradzałbym Ci też skrupukatne notowanie dat wszystkich istotnych faktów łącznie z datami zbliżeń bo w tej sytuacji określenie wieku ciąży (gdyby się okazało że jest) na podstawie ostatniej @ będzie niemożliwe. Pozdrawiam i zyczę by wszystko się ułozyło.... tak jak chcesz! :)

Oczywiście wszystko co napisalem wyżej łacznie z pozdrowieniami i zyczeniami dotyczy także dddddd :)

Gość dddddddddd
dzięki chciałabym zeby to był punkt 2:)

dziewczyny,moze zamiast okresu była druga owulacja?ponoc sie zdarza...i jak wtedy było zapłodnienie to moze byc ciaza

Gość kamillaaaa81
Dziękuje baaardzo

Gość kamillaaaa81
GONZALKO ---> Jezeli zamiast okresu 30 października miałabym owulacje t mysle, ze test zrobiony 3 tyg. po owulacji wykazałby juz cos. Nie mogę przestac o tym myslec. BYWALEC---> Jezeli zaszłam w ciaze po 14 - to oznaczałoby, ze owulacja przesuneła by mi sie az o miesiac. Dziekuje Wam :*

Gość dddddddddd
Cześć ja chyba jednak poczekam z testem do poniedziałku ,bo boje się rozczarować ,nawet mój narzeczony powiedział że mam nabrzmiałe piersi;) do tego jakoś dziwnie mnie bolą ...nie chcę wpadac w jakąś paranoje ale nie mogę przestać o tym myśleć aż w nocy zasnąć nie mogłam kamilka daj znac czy kupiłaś test:)

Gość dddddddddd
boje się rozczarować ,taki mam problem .Juz dwa razy robiłam z trzecim wole poczekać

Gość kamillaaaa81
Tak dddddddddddddd, zrobiłam test bthcg, wyniki w poniedziałek.

Gość dddddddddd
myślałam że będziesz robic test z moczu .życzę powodzenia i trzymam kciuki!!!!

Gość kamillaaaa81
juz nie daje rady, ta niepewnośc:(

Gość dddddddddd
damy radę ..ja szukam sobie zajęcia żeby nie myśleć ...tym bardziej że teraz nie pracuje a ile sie starasz o dzidziusia?

Gość kamillaaaa81
3 miesiące a Ty ?

Gość dddddddddd
ja 2 miesiące ,wiem że niektóre dziewczyny staraja się juz o wiele dłużej i tak nie panikują ....ale ja tak nie potrafię

Gość kamillaaaa81
To byłby chyba jakis cud, dwa testym lekarz a tu ciąza :( Do tego temp. mi spadła :( ddddddddddd jak masz na imię? Moze porozmawiamy na gg?

Gość dddddddddd
ja nie mierzę temperatur ,właściwie nie wiem o co w tym wszystkim tak dokładnie chodzi..nie wiem jaka ma byc temp. o której mierzyć itd może dlatego że wcześniej miesiączkowałam regularnie ,brałam tabletki anty albo zabezpieczałam sie prezerwatywą i nie planowałam dziecka . Na imię mam Magda ,nie mam gg .Jak Ci bardzo przeszkadza pisanie tutaj to mogę ściągnąć

Gość dddddddddd
a może mamy problem z hormonami

Gość kamillaaaa81
A jak sie teraz czujesz Madzia? Ja zauwazyłam, ze ciagle mi niedobrze, wydaje mi sie, ze mam wieksze piersi, ze czesciej mocz oddaje - ale nie wiem czy ja juz sobie to wmawiam czy tak rzeczwyiscie jest. Szkoda,z e nei masz gg.

Gość kamillaaaa81
a mze porozmawiamy na gg - co ?

przepraszam,ze sie wtrącam co chwilkę-ja mam juz 1 dziecko,drugie w drodze.Przy pierwszym leczyłam zbyt wysoki poziom prolaktyny aby zajsc w ciąże.Jesli staracie sie o dziecko a nie byłyscie jeszcze u gina to może warto się zbadac?Zycze Wam powodzenia!

Gość kamillaaaa81
dzieki gonzalo

Gość kamillaaaa81
ja mam ok prolaktyne, pewnie problem tkwi w czyms innym

Gość dddddddddd
Kamilka ja chyba nie mam objawów po za obrzmiałymi i bolącymi piersiami ,no i humorki też mam jakieś dziwne raz mam dobry humor za chwile wszystko mnie denerwuje i chce mi sie płakać ale to może przez pogode...nie cierpię jesieni ....do toalety też często latam ale dużo piję tak że ....:( gonzallo ja też byłam u lekarz ale nie robiłam żadnych badań.... pisałam już wcześniej że lekarz mi powiedział że moja szyjka macicy wygląda na wczesna ciąze ale nie koniecznie muszę w niej być.... postaram sie dzisiaj ściągnąć gg to jutro podam numer ..teraz muszę już zmykać zrobić coś do jedzenia bo mój zaraz wraca z pracy a mi sie nie chciało nic robić ..... Pozdrawaim i trzymaj się 🌻

Gość kamillaaaa81
chyba, sie zamęcze myślami :(

Gość ddddddddddddddd
kamilka to mój numer gg 7145661 :) teraz wpadłam tylko na chwilę. jutro i w niedziele mnie nie będzie bo jedziemy do mojego faceta rodziny ,chyba ze uda mi sie u jego siostry na komputerze posiedzieć ale jak cos to w poniedziałek może sie zgadamy? cieszę sie ze dalej nie mam @ bo cs nie dzisiaj brzuch bolał ,tak na dole jakby jajniki??:( aaa i na widok galaretki w sklepie slinka mi prawie ciekła hahahahh

Gość kamillaaaa81
To czekam na Ciebie w poniedziałek. Mnie tez pobolewa podbrzusze, i czesto oddaje mocz, ale duzo pije:( Wydaje mi sie, ze piersi mam wieksze. A mzoe tylko mi sie wydaje. Sama juz nie wiem. Całuski