Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simenko

Nuvaring

Polecane posty

Gość Simenko

Czy ktoś stosuje ten pierścień anty? Może podzieli się wrażeniami. Trochę już czytałam..zakładamy raz na trzy tygodnie,siedem dni przerwy i nastepny. Piszą że kosztuje 40-50 zł i ze w opakowaniu znajdują się 3 takie pierścienie. Czyli co? Trzy miesiące najnowocześniejszej antykoncepcji za 50 zł??? Jakoś nie chce mi sie w to wierzyc...no i dlatego pytam? Jak to jest? No i napiszcie dziewczyny jak się czujecie? Bóle piersi? Jak z nastrojami? Chce skonczyc z tabletkami bo to co zrobiły z moją psychiką to straszne...Począwszy od bezochocia aż po bóle w trakcie stosunku..Pozdrawiam i proszę o opinie na temat pierścienia:)

Gość Simenko
dobra jedna wątpliwość się już rozwiała...45 zł to cena za jeden pierścionek... jeśli ktoś stosuje niech się wypowie jak samopoczucie? I ochota na współżycie? To interesuje mnie najbardziej..

Gość Noctua
Hej, jest specjalne forum poświęcone NUVARING.Wrzuć w google, a od razu wyskoczy i wszystko tam będziesz miała napisane.Ja biorę tabsy, ponieważ mam dość częste zapalenia pochwy i gin odradził mi Nuva ring.pozdro.