Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dałam dupy

.........Szef mnie zwolnił bo mu nie dałam dupy..........

Polecane posty

Gość nie dałam dupy

tak jak w temacie. Zostałam zwolniona, bo nie jestem z tych, co dają dupy. Jakoś gdy mi powiedział, ze musi mi już podziękowac i rozwiązywaliśmy umowę o pracę było mi źle ale jak się dziś dowiedziałam, że jest już ktoś na moim miejscu i ta osoba bardziej okazuje mu zainteresowanie... chyba nawet mi ulżyło. Najlepsze jest to, ze jak mnie zatrudniał to widziałam że coś jest nie tak - co do mnie gadał albo ja do niego to mi mrugał natrętnie. Ale pomyślałam, ze ma taki tik, a potem po jego stylu uznałam że jest gejem. I nawet śmiałam się, że mi się wtedy gapił na tyłek. Ale byłam głupia i nie pomyślałam :/ Zwolnił mnie w momencie, keidy moja kariera zaczęła rozkwitać... miałam dostac tysiąc złotych premii!!! I nie ma już nic. Ahhhhhhh

Gość tu masz mailanapisz
pytaniaiodpowiedzigazeta.pl Dzis rozrabiam pod innym nikiem i nie bede sie ujawniac . Przepraszam za brak polskiej czcionki ale pisze niestety z komputera w ktorym nie mam polskiego windowsa.Do rzeczy: chce przygotowac rubryke o roznego rodzaju oszustwach i dziwnych sytuacjach ponizej wypunktowalam kilka przykladow i BARDZO ALE TO BARDZO Was prosze,jezeli miecie takie badz inne problemy napiszcie do mnie opisujac zdarzenie.Gwarantuje anonimowosc. -agencje matrymonialne (po zaplaceniu nie interesuja sie klientami,umawiaja na spotkania z osobami o zupelnie innym niz oczekiwany profil) -agencje modelek(obiecuja gruszki na wierzbie,wszystko sprowadza sie do zrobienia odplatnych zdjec) -rozmowy kwalifikacyjne(pytania osobiste,np na temat zakladania rodziny,gorzej...propozycje wiadomo jakie) -upadajace i odradzajace sie sklepy(ten sam wlasciciel,inna nazwa-nie uznaja rekalmacji na towar na gwarancji np komputer) -hydraulicy oszusci (ceny z kosmosu za...no wlasnie,za co?) Wszystkie inne sytuacje w ktorych dopuszczono sie oszustwa. Prosze piszcie na pytaniaiodpowiedzi@gazeta.pl

Gość nie załamuj się
znajdziesz lepszą pracę ;) a szef był bydlakiem.

Gość to pewnieeee
sama jesteś sobie winna

Gość nie dałam dupy
Tak, jasne. nikt tu się konstruktywnie nie potrafi wypowiedzieć? Jedynie rzucić stereotypem?

Gość wredne krówsko
a skad wiesz ze o te d..chodzilo? :o

Gość nie dałam dupy
Bo na początku był miły, ale jak się dowiedział, że jestem szczęśliwą mężatką i nie w głowie mi romanse bo chce pracować to zmienił się jego stosunek do mnie.

Gość nie pierwszy i nie ostatni
pociesz się

Gość mała złośliwa łajza
I to wszystko? A skąd wiesz, ze ta dziewczyna co przyszła na twoje miejsce będzie jego kochanką?

Gość a co wtym złego
Mój szef cały czas dawał mi do zrozumienia że oczekuje no i kiedyś mu uległam w magazynie akt jak przestawiałam kartony przyszedł przytrzymał mnie od tyłu a ja się nie buntowałam i dałam mu... wstyd było mi troche po wszystkim ale co w tym złego teraz mam nowa prace - mam szefową!!!!

Gość same straty
szef nie ma dupy a ty nie masz pracy szkoda...same straty

Gość liliputerek
tysiac poszedl sie dupcyc a duupe i tak masz wyruchana

Gość Natka83
Ja dałam 3 lata temu i nie żałuje, choć byłam mężatką. Teraz mam z******tą prace, pieniądze. I chyba zapracuje na dobrą podwyżke. Mam trójke dzieci i mnie na to stać.

Gość ja 47
Ja daję od 5-ciu lat, mąż wie o tym i się zgodził, w moim wieku trudno znależć coś dobrego, uważam że jest to złe, ale lepsze od zasiłku dla bezrobotnych.

Gość gość
Wstyd same qrwy

Gość gość
Mój szef nie chce.. ; ( a mi motyle brzuch zjadają

Gość gość
Mój szef nie chce.. ; ( a mi motyle brzuch zjadają

Gość gość
Ja też daję pizdy szefowi, nie chciałam dawać z początku ale jak zwolnił koleżankę to się zdecydowałam, zabezpieczyłam się bo on nie uważa ani gumki nie zakłada tylko zlewa się do środka.

Gość gość
Mnie też chciał szef zwolnić bo nie chciałam się z nim pieprzyć, fałszywe koleżanki jeszcze mnie w tym utwierdzały żeby mu nie dawać bo i one też mu nie dają dupy, ale pewnego razu podejrzałam jak ruchał w magazynie jedną z nich nawet nie protestowała tylko chętnie mu pizdę wystawiła, kazała spuszczać mu się do środka, tak żeby był zadowolony z niej, od tej pory i ja też nie odmawiam tylko mu daję, trudno się mówi, nie jest mi z tym dobrze bo mam męża i dwoje dzieci ale chcę pracować, a on, cóż jeden kutas w cipie więcej.

Gość gość
Moj szef tez jakos dziwnie mi sie przygląda zerka spojrzenie maślane, czasem widzę jak mnie obserwuje praca oki

Gość gość
Niedługo też Cię przeleci, zawsze od tego się zaczyna

Gość gość
Dzifki.

Gość gość
Dziwka daje za kase i zarabia w dzień tyle co wy w miesiac. Wy dajecie tyłka szefowi, do tego pracujecie 8 h i zarabiacie 1/30 tego co dziwka. Ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Ja mu nie dam 3 lata sie przed nim bronie:-)

Gość gość
Nie wiem czy się obronisz, ja też się broniłam ale konieczność zmusiła mnie do tego.

Gość gość
prowo ! Kobieta nie wzbraniała by się przed seksem z przełożonym

Gość gość
A ja się wzbraniam. Ale on nie naciska nie jest chamem.

Gość gość
Du/pa nie ma licznika.