Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaOpole

Szampon KLORANE z chininą - stosowałyście, pomógł?

Polecane posty

Gość AsiaOpole

Jak w temacie. szampon ten zawiera tez witaminy z grupy B, podobno (według opinii jednego farmaceuty i wiadomości z aptek internetowych) bardz owzmacnia cebulki włosowe, pomaga zapobiec wypadaniu wlosów i przyspiesza nieco ich wzrost. chce spróbiwĆ, POSTANOWIŁAM RZUCIĆ TABLETKI BELISSA,BO CHOCIAŻ NA WŁOSY BARDZO MI POMAGAJĄ, TO POPSUŁY MI CERĘ :(

Gość AsiaOpole
ups, wybaczcie caps lock na końcu wypowiedzi

Gość uzywalam
Własnie dzisiaj skończylam opakowanie. Szampon jest dobry chociaż troche pachnie męskimi perfumami typu "brutal" ;) niestety bardzo plącze włosy i ciezko je później rozczesac wiec zeby sobie przypadkiem nie powyrywac wiecej wlosów stosowalam go równoczesnie z odżywką elseve nutri blask (taka rózowa do długich włosów) no iefekty sa bardzo dobre, chociaz nie jestem w wstanie stwierdzic czy mniej włosów mi wypada, mysle ze na taki efekt trzeba dłuzej poczekac

Gość AsiaOpole
któraś jeszcze się wypowie?

Gość uzywalam
wejdź sobie na storne www.wizaz.pl tam znajdziesz przy każdym produkcie mnóstwo opinii o klorane tez

Gość gość
ja używam :) kupiłam teraz ten zestaw w Waptece - świetna promocja, szampon, maska i odżywka w super cenie :)