Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukeireczka

KILKA PYTAŃ DO PANÓW!!!

Polecane posty

Gość cukeireczka

Czy lubicie robc minetke swoim kobietem? Po czym my kobietry mozemy poznac, ze podoba wam sie jak robimy loda? Co najbardziej lubicie w tym? jakie ruchy? Zawsze mozecie dojsc podczas laski? W ile czasu dochodzicie przy takiej przyejmnosci?

Gość cukeireczka
panowie???

Czy lubicie robc minetke swoim kobietem? lubieme Po czym my kobietry mozemy poznac, ze podoba wam sie jak robimy loda? po głupowym uśmieszku :o Co najbardziej lubicie w tym? jakie ruchy? ostro po same coole Zawsze mozecie dojsc podczas laski? W ile czasu dochodzicie przy takiej przyejmnosci? zawsze w zależności od sytuacji

Gość cukeireczka
a wolicie jak dziewczyna normalnie brutalnie to okresle ciagnie czy jak tez sie bawi jezykiem??? ja mam kolczyk i tak mysle czy to lepiej czy gorzej czy bez roznicy...

Gość po prostu facet
ja lubię jak po prostu ;)

Gość z kolczykiem
jesli kobieta ma kolczyk na języku szybciej dochodzę!!!!!! :)

Gość cukeireczka
panowie wy tylko wyrywkowo odpowiadaacie a nie mzoecie na wszytskie moje pytania?

uwielbiam robić mojej kobiecie minetkę , natomiast co do loda - także uwielbiam a wynikiem tego że jest super jest wytrysk w usta ,co do ruszania głową to różnie raz lubię wolno raz szybko to zależy , no i oczywiście zawsze z chęcią się spuszczam jak dziewczyna robi mi laske , a jak szybko dochodzę ? też różnie , wczoraj np momentalnie strzeliłem do buzi mojej kobietywłaściwie do gardełka a ona szybko wszystko połknęłą