Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona tym faktemmmm

cytologia gr III, hpv, co ze współżyciem???

Polecane posty

wyszła mi cytologia gr III, zmiany dysplatyczne małego stopnia, cin I i lsil, nie są to dobre wyniki, mój TŻ to mój jedynye partner, dlatego wnioskuję, że to on jest nosicielem i mnie zaraził. teraz mam przepisane globulki, ale nie wiem co z seksem z nim? czy nie powinnam zaniechać zbliżeń ? przecież na logikę, leczenie nie ma żadnego senu, jeśli nie odetnie się źródła zakażenia? poza tym mam cytologię powtórzyć za pół roku, ale te globulki kończę na 3 tyg, czy nie mogę jej zrobić np za 3mce? nie wytrzymam pół roku z III gr i hpv do tego :(

tylko, że na ten wirus nie ma lekarstwa :( nosicielem się jest na całe życie, może się z czasem cofnąć samoistnie do formy utajnionej. można leczyć objawy, np kłykciny, ale on ich nie ma...:( nie wiem co o tym myśleć, napisałam maila do lekarza, ale nie odpowiedział jeszcze i tak się zadręczam.

Gość dotknięta ona24
podnoszę :(

Na III gr. cytologi globulki? dziwne to leczenie - Ty lepiej idź do innego lekarza - oby nie bylo za późno.

Gość dotknięta ona24
Cin I III gr może wynikać także ze stanu zapalnego szyjki, dlatego najpierw dostałam globulki, ale postanowiłam, że ja tylko je wykończę, w ciągu 3 tyg. idę do innego gin, powtórzyć cytologię

zajrzyj do topiku - IIIgrupa i gorzej - tam się dowiesz więcej - dziewczyny przez to przechodzą to one doradzą ci najlepiej