Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosssss

co pomysli sobie ona... ?

Polecane posty

Gość ktosssss

mam 26 lat, rok temu pewna 25 latka w ktorej sie naprawde zakochalem, dala mi kosza... co pomysli teraz ona, jak zobaczy ze jestem obecnie z 20-latka, ktora wyglada super, normalnie niczym modelka ? bedzie sie smiala, ze znalazlem sobie 'malolate' co leci na kase albo starszego faceta, czy tez pomysli, "hm.. jak taka piekna kobieta cos w nim widzi, to moze ja cos przeoczylam?"

Gość ghulyl
pomyśli że jesteś idiota siedzac na damskim forum i piszac takie pierdoły

Gość facet_nom
na moje to ona Cie stary w ogole nie zauwazy :]

Gość misia pysia1
bedzie sie cieszyc ze z toba nie jest:))))))))....małolata to mało powiedziane... i do tego... i tak Cię rzuci...matka twoich dzieci...20latka nie bedzie

Gość wsciekla
naprawde zajebisty problem myslenie niczym szesnastolatek

chyba przesadzacie 20latka z 26latkiem to norma a nie patologia ale jak masz z nią być tylko po to żeby była sie wsciekla to daruj sobie...

Gość dddddddddd
może być zazdrosna:D

Gość jak mi się cche to mam łyso
skoro z nią nie jesteś, to co Cię obchodzi co ona pomyśli? chyba że ta biedna 20 letnia modelka jest tylko po to, zeby tamtej na złość robić.. :O Sam sobie dajesz odpowiedź na pyt, dlaczego dostałeś kosza... :O

Gość ktosssss
prosze o wiecej opinii

Gość pomysli ze masz niezla laske
i tyle :) i ze skoro taka zdobyles to moze jestes calkiem calkiem, ale teraz to juz po ptakach

Gość sprocik
nop ja bym nic nie pomyslala.Jak mnie chlopak nie krecil i dalam mu kosza, to jego widok z dziewczyna nie zrobilby na mnie zadnego wrazenia.

Gość raczej pomyśli
że wybierasz sobie coraz młodsze...a to raczej oznacza syndrom wieku średniego.... facet który zbliża się do 30stki powinien myśleć o związku na poważnie, o założeniu rodziny.....a jeśli ten facet wybiera coraz młodsze partnerki to ewidentnie widać że nie dojrzał do poważnego związku i rodziny gdy wybiera coraz modsze partnerki to robi to po to by oddalić od siebie perspektywę rozmowy o przyszłości, pytania o zaręczynowy pierścionek i ślub może być też tak że facet boi się kobiet w swoim wieku bo nie potrafi sprostać ich oczekiwaniom, dlatego wybiera młodszą, której o wiele łatwiej zaimponować, i która zadowaoli się wypadem do dyskoteki i piwkiem w klubie

Gość raczej pomyśli
nie przekombinowałam....tak po prostu myślę jak widzę że koleś bierze kolejne laski coraz młodsze, chce po prostu sam sie odmłodzić sam zobacz co wyrabiają aktorzy, jak tylko zaczynają się starzec to zaczynają się rozglądac za coraz młodszymi panienkami, żanada od razu przypomina mi się Kuba Wojewódzki, facet 45letni a biega z natapirowanym irokezem w kolorowych T shirtach i trampkach udając dwudziestolatka

Gość nic sobie nie pomyśli
bo ma cie w dupie strszne kompleksy musisz mieć facet żyj swoim życiem i dla siebie a nie wykonuj jakichś ruchów idiotycznych z myślą o innych tak naprawde inni ludzie , sojrzą , skomentują i idą dalej , wracają do swoich spraw i nic ich nie obchodzisz znajdz dziewczyne dla siebie, taką zktórą tobie jest dobrze a nie po żeby jakieś tam wrazenie robiła na byłej czy na kimkolwiek

Gość anettttka
raczej pomyśli ..... racja gdybym ja była na jej miejscu, pomyślałabym , że dobrze zrobiłam , ze nie chciałam go skoro sie zadaje z małolatami to znaczy, że jest kompletnie niedojrzały

Gość moze juz ma cie dosyć
a niby gdzie ma cie zobaczyć ?

Gość do raczej pomyśli
ile ty masz lat? facet, który ma 26 to dla ciebie "facet przed trzydziestką", którego podejrzewasz o kryzys wieku średniego, o boszszsz.... a co do porównania z Wojewódzkim - myślisz, że ktoś kto ma 45 lat ma nosić fryzurę ulizaną na boczek i sweterki w serek, bo jest już STARY??? szok...