Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaa

Jak spytac lekarza

Polecane posty

Gość załamanaaaaaaa

jestem w 3 tyg cia,ży jak spytac lekarza , czy pomoze mi wywolac okres, wiecie o co mi chodzi nie piszcie zle , tylko zrozumcie mnie , jak nie usune to sie zabije czy na wizycie moge go o to poprosic jak to zrobic delikatnie, znacie juz takie przypadki

Gość załamanaaaaaaa
pomózcie

Gość mądry lekarz po takowym
pytaniu powinien zawiadomić policję. najskuteczniejszą metodą antykoncepcyjną jest trzymanie tyłka na wodzy a nie:o najwazniejszym narządem płciowym jest mózg. kiedy on panuje nad innymi narządami do tego stworzonymi wtedy mozna zacząc współżycie:o

Gość załamanaaaaaaa
czy to wazne , nikt mi nie pomoze musze to zrobic , dziewczyny jak to zrobic

Gość TRZEBA BYLO SIE
ZABEZPIECZAC ! LEPIEJ SIE ZASTANOW BO BEDZIESZ TEJ DECYZJI ZALOWAC JAK NIE WCZESNIEJ TO POZNIEJ . ILE MASZ LAT ZE CHCESZ PODJAC TAK STRASZNA DECYZJE , NIE MASZ WSPARCIA BILISKICH . ZAWSZE MOZESZ ODDAC DZIECKO DO ADOPCJI JESLI NIE CHESZ GO WYCHOWYWAC - BEDZIESZ MIALA CZYSTE SUMIENIE . MAM NADZIEJDE ZE PRZEMYSLISZ TO I ZMIENISZ ZDANIE . NIE JESTEM ZADNYM MOHEROWYM BERETEM . MAM 2 CUDOWNYCH DZIECI I UWAZAM ZE POJAWIENIE SIE DZIECKA TO PRAWDZIWY CUD . NIE BEDE CIE OCENIAC BO TO NIE JEST MOJA SPRAWA , ALE NAPRAWDE PORZADNIE SIE ZASTANOW ZANIM PODEJMIESZ OSTATECZNA DECYZJE .

Gość a nie lubie gdy
ryzykowne takie pytanie, nigdy nie wiesz jak lekarz na takie zareaguje poszukaj w ogłoszeniach gdzie wywołuja miesiaczkę i tam sie udaj

poszukaj sobie ogloszenia w gazecie. jest ich pelno. ale radzilabym jeszcze przemyslec i przedewszystkim porozmawiac na ten temat z kimś z rodziny, albo z kimś kto jest ci bliski. rozważ sobie wszystko na "spokojnie" oczywiscie na tyle na ile się da. bo w sumie to cos w brzuchu zwane zlepkiem komórek, zygota itd to twoje dziecko.

Gość załamanaaaaaaa
nie bądźcie takie. to była chwila zapomnienia a mój owczarek niemiecki był taki napalony:D

Gość a nie lubie gdy
TRZEBA BYŁO >>>juz ją oceniłas takim wykładem wyraznie postawione jest pyatnie , wiec albo się na nie odpowiada albo nie wtyka sie swoich 3 groszy i nie umoralnia :O jej dupa, jej wybór i tak na marginesie nie jestem zwolenniczka aborcji w takich wypadkach

Gość qrwa ja sie tu na glowie staje
juz prawie rok zeby zajsc w ciaze, cuda na kiju wtczyniam zeby sie udalo, a tu taka pizda wpada na pomysl zalozenia takiego topiki!!!

Gość SZKODA ZE NIE CHCESZ DAC
SZANSY SWOJEMU DZIDZIUSIOWI . NA PEWNO ZARAZ WSZYSCY MNIE ZJADA MI POWIEDZA ZE TO TYLKO ZLEPEK TKANEK LUB KOMOREK ITD . DLA MNIE NIE MA ZNACZENIA JAK TO WYGLADA BO Z TEGO POWSTANIE NOWE ZYCIE A SERDUSZKO ZACZYNA BIC JUZ W 3 TC .

Gość mozesz sama
lekami wywołać poronienie

Gość zawsze mozesz oddać dzieci do
wsadź sobie widelec w pizde i zamieszaj, jak potrafiłas sie dymac a jak przychodzi odpowiedzialność to sie wtedy płacze

Gość gfskzodpkz
Mój lekarz sam mnie zapytał. Dokładnie już nie pamiętam jak brzmiało jego pytanie ale odwrócił najpierw monitor żebym nie widziała dzidziusia i podczas badania spytał coś w rodzaju czy chce żeby ciąża została, ja powiedziałam oczywiście że tak i w tedy dopiero pokazał mi moją dzidzie na monitorze. Był to 6 tyd ciąży, niestety ale nie podam Ci namiarów na lekarza bo wiem że nie powinien był tego proponować, może jak zaczniesz mu ryczeć i pokażesz że jesteś załamana to sam Ci coś zaproponuje, jeśli nie ja bym się nie pytała o nic

Gość maminussssia
mądry lekarz po takowym ---> Zawiadomi policje i co powie?? Że dziewczyna nie chce dziecka więc zamknijcie ją w więzieniu? Ale żeś dowaliła z tym tekstem. Nie jestem za aborcją ale co ma policja do tego że ona nie chce dziecka?? Mogą zamknąć lekarza który robi aborcje bo w polsce jest ona zabroniona ale nikt nie zabroni usnąć dziecka, są kraję w których jest to legalne i co każda polka która tam pojedzie po powrocie do kraju ma iść do więzienia?? Zastanów się. Autorko, a Ty pomyśl na spokojnie czy na prawdę nie dasz rady jeśli tak dalej uważasz możesz spytać lekarza o tabletki wczesnoporonne, z tego co wiem w ciągu 72 godzin lekarz przepisuje bez problemu ( załatwiałam kiedyś koleżance to wiem, ona 15 lat, głupia była, no ale nie mi to oceniać, poprosiła to poszłam do ginekologa powiedziałam że niby ja sie wczoraj kochałam i pękła gumka, lekarka bez problemu dała receptę i nawet nic nie skomentowała) ponoć są też takie do 3 msc ale nie wiem nie znam się. Olej te co Cię tępią , trudno Twoja decyzja ale kiedyś możesz żałować

Gość jak lekarz zawiadomi
odpowiednie organa, to po prostu będzie to zapisane, ze dziewczyna była w ciąży, a potem pytanie następne - co się stało z dzieckiem??? Pójdzie do pierdla

Gość CO ZA LEKARZ PYTA SIE CZY
CIAZA MA ZOSTAC ? PEWNIE TEN LEKARZ ZYL ZE SKROBANEK !

Gość maminussssia
Przecież może wyjechać za granice i tam LEGALNIE zrobić!!! W Polsce lekarz nie może zrobić aborcji, ale Polka może wyjechać za granicę i ją zrobić w kraju gdzie jest to LEGALNE więc za co ma iść siedzieć?? Moja siostra mieszkała w Holandii, tam dozwolona jest marihuana i co po powrocie do kraju ma iść siedzieć za to że tam sobie paliła, częstowała znajomych itp?? Zastanów się!!

Gość maminussssia
a co to znaczy co się stało z dzieckiem?? No kurde poroniłam naturalnie tydzień później i co?? Mam iść siedzieć za to że poroniłam?? Nikt nie udowodni jej niczego więc co tu zgłaszać??

Gość załamanaaaaaaa
ale przeciez robią w polsce zabiegi sziewczyny grunt mi sie pali pod nogami , nie teraz , nie moge , boje sie zapytac lekaraz bo jak mnie wyrzuci z gabinetu to jestem juz spalona u niego , ,, a nie mam zaufanego lekarza ,,,,, a jakimi lekami w domu mozena wywolac poronienie ,,, ledwo patrze na oczy tak sie zle czuje wlasnie stracilam prace ja i maż ,,,, tragedia dlategonie mozemy miec tego dziecka

Gość westchnał seler
ona jest w 3 tyg wiec na co jej tabletki wczesnoporonne co działaja 72h po zaplodnieniu???? w ogole to mi to prowokacja smierdzi

Gość załamanaaaaaaa
nie prowokacja w zadnym wypadku

💤 połóż 2 tys na stół i on już będzie wiedział co zrobić :P a tak w ogóle jakim cudem w 3 tygodniu wiesz o ciąży? :D

Gość westchnał seler
a wiesz ze mozesz nie miec juz zadnego????????? a tak w ogole masz juz dziecko?bo mi sie kojarzy ze tak

Gość anula1981
załamanaaaaaaa jak ja byłam w ciaży i tez podchodziłam do tego dosc niepewnie to lekarz sam mi zaproponował tabletki, bo widział ze mam z tym problem, powiedział zebym sie zgłosiła za 2 tygodnie po przemysleniu sprawy....ale nigdy juz do Niego nie wróciłam. A dzis mam sliczne 2 - letnie maleństwo:)

Smutne jest to ze coraz wiecej tego typu topikow pojawia sie w tym dziale W Anglii aborcja jest legalna i mozna ja zrobic do 22 tyg ciazy , bardzo duzo kobiet korzysta , traktujac to jak srodki antykoncepcyjne nikogo nie oceniam , powiem tylko ze nie popieram aborcji dokonanej bez powodow np zdrowotnych

Gość maminussssia
Napisałam że z tego co wiem takie lekarz przepisuje bez problemu a ponoć są też takie do 3 msc więc może z nimi jest podobnie. Jak masz swojego lekarza i się boisz to może idź do innego, tak tylko na raz żeby może przypisał i to wszystko. A do tych co się jej czepiają... Pytanie było o to jak zapytać o to lekarza a nie żebyście jej ryły banie, jak nie wiecie nic na ten temat to po co tu zaglądacie?? To tak jakby ona weszła na temat matek starających się i zaczęła po nich jechać że nie mogą zaciążyć bo jej się łatwo udało i że ona jest od nich pewnie lepsza.. No dajcie już sobie spokój. To jej sprawa co zrobi, jak chce to nawet może się puszczać i robić skrobankę co msc a wy zajmijcie się swoimi dziećmi które macie a nie męczycie dziewczynę